2008. február 8., péntek

Az idő értéke attól függ, hogy Kinek az ideje

Sajnos, ez már csak így van. Annak ellenére, hogy gyakorlatilag három dokumentumon kellett dolgoznom ezen a héten, a főnököm (jaj, olyan okos ő) lemondatta gyűléseimet, hogy mindenféle hülyeségre elküldjön. De komoyan! Hogy jobban lást, és értds miért nem tudtam a mai napig írni, leírom neked gyorsan a heti-tervemet.

HÉTFŐ 4

KEDD 5

SZERDA 6

CSÜTÖRTÖK 7

PÉNTEK 8

Taxi pénz (ki kell tölteni és aláíratni egy papírt, hogy visszaadják az embernek a pénzt amit taxira költött.)

13:00 Csoport gyűlés a munka kiosztásra. (15:30-ig)

14:00 Gyűlés Adrián Solanóval a számlázási osztályból (San Pedróban 16:30-ig)

10:00 Gyűlés az ARESEP-ben Viria Huertas-szal. Délig.

13:30 Valamilyen Szeminárium ahol a Kliens kezelésről tanultam volna valamit (17:30-ig)

14:30 Gyűlés Adrián Solanóval a számlázási osztályból (San Pedróban 17:00-ig)

EGÉSZ NAP: Az a bizonyos Szeminárium ahol majd az ügyfélről tanulok valamit, de amire a főnököm egész héten nem volt képes elmenni mondván, hogy “annyi dolga van” amiko fele annyi dolna nincs mint NEKEM!!!!

08:30 SLA Csoport gyűlés délig

Beadni az ITU-T G.1010 Szabvány Ajánlás és az ETSI EG 202 057-4 szabvány analíziseit… két különböző dokumentumban.


Tehát mivel a minőségi részen dolgozom, ezzel a minőségi felméréssel foglalkozom. Jelenleg a Számlázási Minőség Felmérésekkel vagyok elfoglalva. Keresek olyan piaci felméréseket amiket a cég számlázási részéről csináltak ezelőtt. Sajnos nincs sok, tehát felkeresük, hogy mi van, ami alapvetően panaszokra megy. Kezdetnek három "osztállyal" dolgozom: Számlázás, Szolgáltatás Felügyelés és egy külső intézmény, egy állami felügyelő csoport, az ARESEP (Autoridad Reguladora de Servicios Públicos). Ahhoz, hogy beszerezzem a kellő információt el kell mennem gyűlésekre. Igen, NEKEM kell menni. Nem hívhatom be őket. Ez már logikus. A hetiterven láthatod, hogy ez a gyűlés kétszer van és kétszer ki lett húzva. Ez azért van, mert a főnököm lemondatta. Miért?

Hétfőn egy csoport gyűlést tartott ahova nem ment el a csoport munka, és ahol kiadott nekem két Nemzetközi Szabványt, hogy írjak róluk egy-egy analitikus bejelentést. A másik munkatársamnak egy szabványt adott amiből, persze, csak egy bejelentést kellett írnia. Pénteken, illetve ma, egy előzetett kellet beadni amibe MINDENNEK benne kellett lennie, csak az analízis lehetet félúton. A vég munkát szerdán kell beadni. Szerda 13. A számlázási munkámat pedig pénteken, 15.-én. Valaki legyen már olyan szíves és mondja meg hogyan fejezhetek be két iratott és tovább dolgozhatok egy harmadikon amikor héttől fél ötig dolgozom és szemmel láthatóan nincs időm? Ráadásul, hogyan tudok ennyi munkát befejezni ilyen kevés idő alatt? Igen, csak úgy, ha haza viszem a munkámat.

Most már látod miért nem írtam egy hete?

Nincsenek megjegyzések: