2013. október 27., vasárnap

Rohanás, Pihensz amikor Meghalsz!

Ezt a bejegyzést ez alkalommal igen későn írom... a magyar idő szerint. Itt még csak fél tíz van. Miről is írjak? Jaj, hogy nem tudom mi lesz az ez évi Halloween-nel! Meg van már a tök, de nem volt időm megcsinálni, ugyanis rengeteg tennivalóm van az egyetemmel! Min járt a fejem amikor úgy döntöttem, hogy befejezem a könyvelői diplomát? Tanulni mindig ilyen fertelmes volt? Vagy csak most ilyen rossz? Mert rossz. Csak halmozódik az emberre a sok házi feladat, az olvasnivaló, a kutatnivaló és a mindenféle-való.

Szó szerint érzem, hogy nem érem el magam, hogy egy pillanatra se tudok megállni pihenni, mert nincs rá idő! Úgy érzem, mintha a Fehér Nyúl lennék az Alice meséből. És nem vicces.

A jövő hét telis-tele van tennivalóval. Valami oknál fogva feliratkoztam egy egy hetes órára Állami Szektor Könyvelési Szabványokról amire most mennem kell hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken délután öttől este kilencig. Még jó, hogy van kocsim! Pénteken persze leviszem Apu kis kocsiját. Ja, és vasárnap "kirándulni" megyek, mert órára kell mennem vidékre, mert két órám van ami ütközik és csak úgy tudok mindkettőre menni, ha az egyiket vidéken viszem. Hát nem szupi? Igen, izgalmas, tudom. 

Hn, nem volt ilyen régen ez az egyetem. Lám, vannak dolgok amik csak rosszabbak lesznek a változással és a modern technológiával. Új nem mindig Jobb.

Nincsenek megjegyzések: