2013. november 3., vasárnap

Nagy Vezetések Sok Gondok

Még egy bonyodalmas hét és még egy fáradalmas hétvége. Megkaptam a másik két vizsgát amit az egyetemen csináltam ás az amibe biztos voltam, hogy a legjobb lesz a legrosszabb lett. Igen ám, de kiderült, hogy rosszul javították ki, tehát most be kell adnom egy reklamációs lapot, hogy kijavítsák a rosszul osztályzott részeket.

Ma nagyon korán kellett kelnem - egy vasárnaphoz képest - mert 45 Km-t kellett vezetnem, hogy elmehessek órára. Nem volt egyszerű, de könnyen ment azután, hogy a múlt héten kb 50-60 Km-t vezettem hegyes és szerpentinős utakon, hogy egy egyetemi munkát csinálhassak meg. Sajnos látom, hogy muszáj órákra menni - amint tudjátok, ez egy olyan egyetem fajta, ahol az óra nem szükséges és épp ezért nem tartanak minden órát minden helyen, de még van olyan tárgy ahol nincs is óra. A tegnapi - mert tegnap is voltam órán - nagyon jó volt, de a mai... ciki volt, hogy a tanár nagyon nem tudott olyan dolgokat amiket én a kisujjamból rázok ki. Persze, ez magyarázza is miért van az, hogy rossz válaszlappal javítanak vizsgákat: a tanárok nem is vették észre, a hibákat a saját lapjukon! Így én is tudok tanítani.

Még egy hónap van hátra ebből a harmadévből, de már az is sok. Nem fogom feladni - a szakdolgozatot sem adtam fel - de had ne keljen örülnöm, hogy még bajlódnom kell ezzel.

Nincsenek megjegyzések: