2013. november 10., vasárnap

Lassan Ideje Lefeküldi

Ahogy telnek, múlnak a napok, egyre nehezebb, komplikáltabb a dolog az egyetemmel. Sajnos jelenleg ez jár folyamatosan a fejemben, és ez is lesz december 1.-éig! Rég volt, hogy ennyire szörnyen éreztem magam. Hogy mik fordulnak most elő, azt el se lehet mondani. Csak annyit árulok el, hogy vagy egy nagy házifeladat amit szeptemberben kellett volna elkezdeni, amit nem voltak hajlandóak megmagyarázni, amit október közepén magyaráztak meg, amire már két előzetet küldtek, amire nem válaszoltak... amiről tegnap derült ki, hogy nem is tudnák elfogadni, mert egy szakszervezettel csinálom... amit idáig senki se mondott.

Amikor mondtam a tanárnak, hogy miért nem szóltak akkor nekem előbb, ő azt mondta, hogy "az nem az ő reszortja". És amikor mondom, hogy akkor mi legyen, legyintet, hogy 'ugyan már, ezt egy hétvége alatt meg lehet írni". Igen ám, de ha jövő szombaton kell beadni, akkor nincs már egy hétvégém, hogy dolgozzak rajta. Mi lesz? Egy barátnőm segíteni fog, hogy a Taco Bell-el csináljam meg. Nem lesz egy szupi munka, de valami lesz. Persze, erről levél készül.

Ma, hogy egy kicsit kiengedjem a feszültséget, elmentem a lányokkal egy medencés helyre... ahol nem is mentünk be a medencébe, hanem pontosan azt csináltuk amit mindig: sorozatokat néztünk, olvasgattunk, beszélgettünk, ittunk, ettünk... és észrevettük, hogy komolyan, teljesen elfelejtettük mi a pláne abban, hogy az ember elmegy egy ilyen helyre. :-D Hát ja, talán legközelebb. :-D

Nincsenek megjegyzések: