2013. március 3., vasárnap

Levelező Hétvége

Végre sikerült befejeznem a levelet amit német barátnőmnek írtam. Fúúú, ez olyan nagyon nem akart befejeződni! Ezek az utóbbi hetek igen nehezek voltak több szempontból. az egész ügy az Aleval  - és engem nagyon is érdekelne mit mondaná a Mama róla, és vehettek rá mérget, hogy ki is fogjuk tárgyalni amint lesz lehetőségünk - plusz az egész munka helyzet. Majd hogy nem mondanám, hogy hiába jöttem vissza, mert jobb otthon boldogan de munkanélkülinek lenni, mint itt dolgozni egy olyan helyen ahol rosszak a körülmények, rosszul bánnak az emberrel és törvényellenes dolgokat akarnak csináltatni az emberrel.

Több ember nem tudja és be adja a derekát, enged a nyomásnak, de én nem. Ezért fokozódott rajtam a nyomás, szemérmetlenül hazudnak körülöttem és igyekeznek megijeszteni olyanokkal, hogy ha merek kiállni a jogaimért azzal bemaszatolom a rekordomat és már senki se akar velem dolgozni. Hát ahogy megmondtam a Karinak, ha egy főnök azért nem akar dolgozni velem, mert kiálltam a jogaimért egy ilyen nyilvánvaló helyzetben, akkor nem akarok én sem azzal a főnökkel dolgozni, ugye?

Ez a hétvége sokkal nyugisabb volt mint a múltkori. Nem aggaszt a munka helyzet, mert már tudom mivel tudom megvédeni magam, és hiszem abban, hogy többen érek a képes vagyok azért harcolni amiben hiszek, kiállni önmagamért, minthogy hagyjam magam mások által eltaposni, és vállaljam a többiek hibáit. Nem, ezen a hétvégén tiszta a fejem, tisztán látom az utamat. Így hát békésen itthon ültem és végre nekiálltam leveleimnek.

Most Kari részéről zűrös a dolog, de remélem, hogy hamarosan az is ki igazodik.

2 megjegyzés:

la írta...

Kedves Hókisasszony!
Nyáron Costa Ricába utazunk egy évre a családdal. Nagyon sok kérdésem lenne és nagyon hálás lennék, ha feltehetném őket Neked.
Van arra mód, hogy váltsunk néhány emailt?
Köszönettel,
Andi

la írta...

Elnézést, azt hittem látszani fog az email címem. luxandi@gmail.com