2013. szeptember 15., vasárnap

Smashbook-ok!

Tavaly elhatároztam két különböző levelező barátnőmmel, hogy 2013-ban csinálunk egymásnak (illetve én egyet-egyet és ők egyet nekem) egy smashbook-ok. Azt hiszem, hogy már egyszer magyaráztam mi is a Smashbook, de ha véletlenül elfelejtettem, vagy kicsit lusták vagyunk megkeresni, hogy mi is, had mondjam, hogy egy smashbook nem más mint egy collage-szerű könyv vagy füzet amibe az ember mindenféle képet, cuccot, fényképet, újság cikket, emléket ragaszt, bele írhat dolgokat és azt csinál amit akar. Az a pláne benne, hogy az ember ebbe tesz olyan dolgokat amiket általában összegyűjt, de majd egy fiókba kerülnek, vagy egy dobozba, vagy egy idő után a szemétbe.

Nemrég vettem észre, hogy én főleg magazinokból ragasztgatok a barátnőimnek képeket, tehát majd ki akarok választani egypár jó képet, hogy beletehessem és legyen benne valami más.

Érdekes, de nem hittem volna, hogy ennyire élvezem majd ezt a projektet, de igazán nagyon, nagyon tetszik és már arra gondolok, hogy talán csinálnom kellenek egyet saját magamnak. Sokkal élvezetesebb, mint a scrapbook! ^_^

Íme egypár kép, hogy idáig miket csináltam:
Kezdő Lap - 2013, mégsem lett vége a világnak 2012-ben!

Emlékek a Kubai utazásról!

Kedvenc kis cuccok és ízlések!

Lakás elképzelések

San José Város

Könyv Vásár

Bolondság vagy Kényeztetés

Lap tervezésben

Nincsenek megjegyzések: