2010. augusztus 23., hétfő

Világszép Macsek.

Még egy hét kezdődik el, az év 34. hete. Ha arra gondolok, hogy én csak az 50. hét vége felé megyek szabira, akkor még 16 hosszú, gyötrelmes hetet kell még kibírnom. Waaaaah~! Ma egy olyan nap van, amikor legszívesebben nem dolgoznék, nem kelnék fel az ágyból, nem csinálnék semmit. És nem mintha lenne olyan sok munkám az irodában, épp ebben a pillanatban, de az a helyzet, hogy nincs is kedvem itt lenni. Ma nem. Ma valahogy inkább otthon heverésznék Hyperionnal, a világszép macskámmal.

Ma leveleznék. Igen, ma legszívesebben leülnék egy papír blokkal levelet írni Sonjának, aki jelenleg a soros a levelezésben. Sonja, a Horvát Óriás. (Nem is olyan óriás, de mivel nem 1,65 mint én, szerinte Hadrig.) Ez a levele, amivel válaszolok, azaz, kicsit más a többinél. Levelében már meghuzigálta a fülimet, hogy hol vannak a fényképek - alapvetően képek rólam - amit, hát, nem gondoltam, hogy annyira kell, mivel már ismerjük egymást és tudjuk, hogy nézünk ki. Ráadásul a legtöbb képem fenn van a netten, de hát a kedvenc Horvát Óriásom =) képeket követel, tehát kinyomtattam neki egypárat. Oké, talán "egypár" nem egy megfelelő kifejezés, mert olyan 20+, de hát... mégis. 20-, 20+, ki nézi az ilyeneket?

Szülinapi ajándéka is ez alkalommal kerül postára, annak ellenére, hogy szülije márciusban volt. Sokáig kerestem, kerestem míg végre meg nem találtam a tökéletes ajándékot: kávé magokból készült ékszerek amik mág mindig tartják a kávé illatát. Ha véletlenül összezúzódnak az úton az se baj, mert akkor megfőzheti és megihatja. Sőt, ha épségben is érkezik meg, de kávé krízisbe kerül megőrölheti a fülbevalókat és lecsurgathatja. Szuper ajándék, ugye? Remélem majd tetszik neki... az egyik formában vagy a másikban.

Idáig még nem küldtem neki semmiféle csomagot, csak rendes levelet, tehát remélem azért minden megérkezik szépen és épségben.

A képek között, persze, van egy kép az egyedi, gyönyörű szép macsekomról, Hyppie. Az utóbbi időben Hyppie-m nagyon, nagyon kedves velem. Mindig is kedves volt, de mostanában olyan szépen felkeres, mellettem megy, ölembe ugrik is csinos fejét odahatja, belém dörzsöli okosan mutatva nem csak, hogy simogatást akar, de hol akarja, hogy simogassam. Ha a hátára vágyik, akkor azt domborítja ki és dörzsöli kezem alá. Ha pofincsója alá kívánkozik, akkor azt nyomja az ember ujjaihoz. De amikor a feje búbját kell simogatni, azt mindig szépen oda tartja, és gyöngéden az emberhez támasztja, és picit mozgatja. Hyppie nem egy nagy vadász, vagy egy kiváló harcos, nem tudja megvédeni területét még ha ettől függne az élete - és általában ettől is függ - de tud szép lenni, mint semmilyen más macska a világon, és isteni jól jön ki az emberekkel, könnyen megszeretteti magát, szépen nyávog és türelmesen tanítja kétlábú társait különböző dolgokra, mint arra, hogy adjanak neki kaját, simogassák, játszanak vele, szórják ki a hangyákat a kajájából, cseréljék ki, stb. Hyppie annyira is szereti az embereket, hogy néha csupán azt akarja, hogy üljenek le vele enni, heverjenek vele egy picit.

Hyppie egy csinos, békés, emberszerető macska, és én imádom.

Nincsenek megjegyzések: