2008. május 16., péntek

Legyen Vége, Legyen Vége

Nincs a világon rosszabb ennél a "Bevezetés a Távköztésbe"-óránál ezzel a szemtelen, veszekedős, nő gyűlölő, idióta Kustra Ruben mérnök tanárral. Gyerekekkel megbeszéltük, hogy holnap írjuk meg az utolsó viszgát és ezzel túl is leszünk rajta. Már csak a jegyre kell várni, amit Ő NagyHülyesége kedve szerint add ki (nem, nem a vizsgáktól függ, mert ezek szerint mindenki átmenne). Jaj, ki nem bírom ezt a krapekot!

Hiányzik a Gyuszi. Hol van? Ezer éve nem ír.

Kedvem lenne a Malachit Andrással beszélgetni, vagy levelezni. Hol lehet?

A munka megy, megyeget, minden a maga útján. Dolgozgatom szép nyugodtan a Hálózati dolgon, továbbra is nem sietve a dolgot. Mondtam, hogy jövő szerdára lesz kész, és addigra elkészítem, nem előbb, nem utána. Betartom a szavamat. Le kell szoktatni ezeket arról, hogy most mindent mértéktelenül a hátamra tegyenek. Ennek már vége.

Beiratkoztam, Lidiette kérelmére, a Jog Iskolába. Nem tudom meddig csinálom, meddig viszem, mivel nem is igazán érdekel, és nem is kell kifizetnem. Lidiettenek kell egy ingyen Üzleti diplomája, és egy ingyen Jog diplomával akarja nekem kifizetni. Jó. Nem bánom. Tehát, most jogt is tanulok majd.

Ilyen a világ.

Nincsenek megjegyzések: