2008. május 25., vasárnap

Randi Barátaimmal

Reggel 10 óra van. Mindjárt be kell hagynom egy picit a bejegyzést, hogy kimossam a hajamból a Keraflex-et, egy keratin pakolást amit minden vasárnap hajmosás után felteszek, hogy egyre erősebb, egészségesebb és szebb legyen a hajam. Érezni lehet, hogy használ mert most kezd már dúsabb is lenni és a végei nem nyílnak szét annyira, a szálak nem töredeznek mint régen. Tehát most egy pillanatra megyek, ezt kimosom a hajamból és jövök, jó?

...

10:32. Olyan nagyon hosszú a hajam, hogy fél órán keresztül kell száríttatnom. Rettenetes. De gondolom megéri, mert olyan szép! ^_^ Gyönyörű szép a hajam. Érthető miért tetszik a Gyuszinak annyira.

Itt mindjárt megint elered az eső. Itt az esős időszak. Pénteken, amikor mentem vissza az irodába az elmegyógyintézetből csontig áztam. Rettenetes volt, mert szép Benetton ruhám lábaimhoz tapadt és rettenetesen hideg volt! A csizmám is beázott és a zoknim olyan volt mint egy leves. A fürdőszobában sikerült megszárítanom a ruhámat, habár mégis egy picit nedves maradt, de a csizmám és a zoknim vizes maradt. Így kellett gyűlésre menni, amiről majd lesz egypár mondanivalóm, de lehetséges, hogy a Stormberry-ben, nem itt. Természetesen rám akart jönni a nátha, amiért rögtön be kellett bújnom az ágyba, ahol tegnap egész nap maradtam, hogy kiizzadjam magamból a "gonoszat". Úgy érzem sikerült.

Ma megyek a Marióval a moziba. VIP vetítő terem, VIP ülések. A legújabb Indiana Jones filmet nézzük majd meg. Délben találkozunk San Joséban, a TUASA megallónál, tehát lassan készülődnöm is kell. Most megyek. Igyekszem este is írni. Volna egypár dolog amit kiszeretnék tárgyalni, például azt, hogy Anyu a múltkor a Yuly-ra vette azt, hogy az Ati nem beszél olyan sokat magyarul mint régen (sose beszélt sokat magyarul) tehát ezért se tud megtanulni a Dani magyarul. A Yuly nem engedi. Na, erről lenne egypár gondolatom.

Nincsenek megjegyzések: