2007. november 29., csütörtök

Buranaberry: Utolsó Pillanati Változások

Megváltoztattam az ajándék listámat egy kicsit. Nem abban, hogy kinek adok majd, hanem kinek MIT adok. Igen, lassan azt is megváltoztatom, hogy milyen formában írom be jejegzéseimet. Nem levélként, nem Anne Frank "Dear Kitty" formájában, vagy Anais Nin "Cher Papa" formájában. Napló lesz a naplóból. Ez a módja, nem? Mindenki ezekem megy keresztül, gondolom. Rendes naplómmal is így történt. Talán az ember szeretne eleinte "valakit" találni a semmiben, a "dologban", majd amikor lassan megszokja, hogy csak önmaga van, akkor elhagyja a régi képzelt embert és önmagának ír.

Holnap lesz a munkahelyi összejövetel Orosi-ban, amire nem fogok elmenni, és amiről azt híresztelik, hogy egy egész nap szabatságot vonnak le az emberektől. Most komolyan mi a francnak vegyek ki egy szabi-napot hogy egy munka tevékenységgel töltsem? Nem, ha azt akarják, hogy menjek, akkor azt munkaidőben, mint munkaidőt vegyék. Nem tudom a többiek tudják-e, hogy most egy egész nap a fél nap helyet, de majd megtudják. Közben most jött ide Juan de Dios, a főnököm főnöke, hogy szóljon, hogy holnap elküld egy egésznapi szemináriumra a "Hotel Intercontinental"-ba. A téma? "Új Technológiák". O_O Pontossan... fogalmam sincs. Nem mintha kellene valamire, vagy mintha lenne időnk rá, de hát... szép hotel, Escazú, Multiplaza mellett... remélhetőleg jó kajával...

Miért? Csak azért, hogy ne maradjon itt senki. Rettenetes. Pedig jó lenne korán haza menni, hogy odaérhessek kedvenc sorozatomat megnézni: NCIS.

Kifogyott a munkahelyi kamrám. Kell belevenni mindenből mert nem jó amikor éhesleszek, hogy éllandóak el keljen szaladni valamiért.

Irodai Élelem Lista:

1. Kólas dobozok (6-12-18-24... db ^_^ komolyan!)
2. Reese csoki (12 db hetente)
3. Muskeeters (6 db)
4. Wassa keksz
5. Sós pálcika
6. "soda" keksz
7. Csoki keksz
8. Tejpor
9. Almás-fahéjas kása
10. Kakaópor
11. Nutella
12. Lekvár csomagocskák
13. Cukorkák.

.. ennyi... ideiglenessen.

Nincsenek megjegyzések: