2011. április 30., szombat

Hétvégi Tervek

Karinak már csak egy hete, két hétvége marad a Costa Ricai ez alkalmi ittlétéből. Csak most  hétfőn kezdi el majd a spanyol órát (amit az első hétfőtől kezdve elkezdhetett volna) és érdekes lesz megnézni hogy reagál rá. Persze, ez azt is jelenti, hogy csak egy hetet fog tanulni, de már csak ennyi ideje maradt ez alkalommal. Szintén csak egy hetem van kocsi gyakorlásból, tehát egy hét még gyakorlat Karival és utána magamra maradok!! :-S Ilyenkor emlékszem Laura barátnőmre és arra gondolok, hogy ha ő is tud, én is tudok. (Persze, Laurának automatikus kocsija van, nekem váltós, de nem ez a pláné.)

Közben most, ezen az utolsó előtti hétvégén Kari végre meg fogja ismerni a Karibi tengert. A Patty, rice-n-bean földje, mind kaják amiket Kari nagyon szeret. Itt lemegyünk az egyik legszebb partra, Puerto Viejo, ahol majd megszállunk egy hangulatos lodge-ban, Physis Lodge. Ezekről majd rengeteg képet csinálunk és majd felteszem, hogy láthassátok itt is és a Facebook-on. Talán az iwiw-re is!! ^_^

Ja, ha tudni szeretnétek, igen, Kari megpróbált meglocsolni, de nemet mondtam és nem locsolt meg. ^_^ Azért kapot csoki tojást ^_^.

Nincsenek megjegyzések: