2010. március 8., hétfő

Nők Napja

Első sorban, boldog Nők napját kívánok minden nőnek, minden lánytestvéremnek a világon. Nem tudom otthon, de legalább itt nem hiányzik az az alkalmi hülye aki megkérdezi, hogy nem tartja meg a Nők Napját mert nem igazságos, ugyanis nincs Férfik Napja.  - duuuude -  No jó, ha majd mártíroskodtok egy kicsit a nemetek egyenjogúságáért, majd adunk nektek is egy napot. Vagy mi? Nektek is kell GYES, GYED és terhességi szünet?

A mai nap, közben, úgy kezdődött volna, hogy mi nők felköszöntjük egymást, ugyanis épp a férfiak azok akik elszokták legjobban felejteni ezt a napot - ugyanis nem mindenki olyan, mint a Gyuszi, aki az embert mindig felhívja, vagy mint a Don Rodolfo, aki minden nő dolgozónak hozatott egy szál vörös rózsát -, de nem igazán tudtuk erre rátérni, mivel azzal fogadtak minket, hogy (megint) betörtek az irodákba. Ahogy az elképzelhető, első dolgunk mindannyiunknak az volt, hogy felrohantunk irodánkba és megnéztük csukva vannak-e, meg van e minden. Nálam nem hiányzott semmi, kivéve az egyszer már ellopott Capricornius öngyújtóm, de más honnan hiányoztak a laptopok és egyéb számítógépes kellékek. 7 laptop összesen, ami több mint amit a múltkor kiraboltak. Egyből kihívták az őröket és a takarítókat, majd kikérdésre jutott a sor. Minden arra mutat, hogy az a takarító gyerek akiről többen is gyanakodtunk és tartózkodtunk, mert valahogy nem bizalomgerjesztő, és a jelenlegi egyetlen őrnő, aki igyekezett is mondogatni ahányszor csak esélye volt rá, hogy a srác rabló az elkövetők.

7 laptop. Nem semmi. A fiú, közben kiderült, hogy már ült a börtönben súlyos rablási ügyben. Nem tudom mi a neve magyarul, spanyolul robo agravado, és annyit tesz, hogy a gyerek nem csak ellopott valamit, de fegyverrel tette.

Hn. Hogy miért nem vették észre, hogy ilyen mielőtt felveszik?

Mivel nem most fordult elő először, hogy betörnek az irodába, itt az emberek nagyon durvák és kegyetlenek tudnak lenni az "alsóbb rendű munkásokkal", ami alapvetően azt jelenti, hogy most mindenki boldogan feljelenti a takarító gyereket és az egyik őrt, a nőt aki annyira próbált barátkozni velünk, fülbevalót árulni és a végén még mert pénzt kérni, amivel végképp maga ellen fordította az egész épületet. Ezt nem lett volna szabad. Közben most csodálkozva nézem, hogyan a Fél Bunkócska meg én lettünk a Kalapácsok, azok akiktől mindenki fél és aki mellé mindenki áll amikor valami baj van, vagy valaki ellen fordul az áram.

Sajnálom a takarítókat és az őröket, akik nem voltak ebbe a szégyenletes ügybe keverve, mert most mind úgy kezelik mint a bűnösöket, amikor nem azok, és közben nézem a takarító céget és az őr céget akik nem voltak képesek arra ügyelni, hogy ne vegyenek fel bűnözőket. Az OIJ ( Organismo de Investigación Judicial, a Costa Ricai FBI) felkutatta már mindenkinek a múltját (elég gyorsan) és hamar ki is derült, hogy a takarító pasit 10 millió colon rablásért bocsátották ki az előző munkahelyéből. Elképesztő.

...

Hehe, Kaptam Nők Napi képeslapot a Karitól telis-tele csokival! Remélem jövőre igazi csokit és egy Smirnoff Ice-t vagy egy Black Magic-ot kapok Leroy-ban. Ja, Black Magic a Leroy-ban ^_~ 

Most megyek.

Nincsenek megjegyzések: