2008. szeptember 2., kedd

Érthetetlen Emberkék

Van ez a gyerek, ez a... srác... José. Kilátásra csinos, de ahogy az ember megismeri, csupa kusza dolog. Egyre-másra hazudozik, főleg önmagával kapcsolatban és állandóan úgy tesz mintha tudna dolgokról amikről fogalma sincs. Azt hiszi a többiek nem látnak át a kis szerepén? De igen, mindenki átlát rajta. Ráadásul annyira buta, hogy nem is tudja a dolgokat jól felállítani, és minden pillanatok alatt összeomlik. Hazudik arról, hogy meleg és igen is igyekszik magát heterónak mutatni, amikor szemmel látható, hogy nem az, és nem is képes egy nővel lenni, amikor minden porcikája a pasikhoz vonzza. Teteti, hogy tud angolul amikor annyit sem ért, hogy mi az, hogy "door" vagy "left", "right". Azt gondolja, hogy két folyékonyan beszélő és két középfokon beszélő ezt nem fogja észrevenni? Teteti magát mondván, hogy tud wiccáról és boszorkányságról és az első szó amit kiejt erről teljesen téves. Nincs állandó lakcíme, történetei nem adnak össze és munkát keres, mint táncoló egy harmad rangú meleg bárban, mondván, hogy ő tulajdonképpen koreográfus és majd tánc rutinokat tanít a transvestite-oknak. Na persze. Ezt is higgyük el?

Kérték tőle, hogy szerezzem maga mellé egy csajt aki vele táncol, majd rám nézett. Ha! The nerve! Mert nekem nincs jobb dolgom, hogy vele táncoljak péntek este egy bárban? Nem hiszem.

Hogy szed fel Iván mindig ilyen torz agyú pasikat? És miért tartja meg közel?

Van valami fura: César azt mondta nekem, hogy ő szólt Ivánnak Joséról, hogy a gyerek nem keres semmi komolyat, hogy vele nem lehet egy kapcsolatot kezdeni. Egyet értek vele. Iván most azt mondja, hogy José keresi őt és valahogy arra céloz, hogy lépjenek egy kapcsolatba, legyenek együtt. Nem tudom mit gondoljak. Hiszek Ivánnak, mert eltudom képzelni, hogy Josénak jól esne egy ház ahol nem kell fizetnie, és egy pasi aki eltartja... de most, hogy César, aki mindig szerelmes volt Ivánba most egy másik pasiba szerelmes, és komolyan szerelmes, és valahogy olyanokra céloz, hogy talán elköltözik Iván házából a sajátjába, vagy a pasival... nem lehet, hogy Iván mégis szereti Césart, akármennyire is mondja, hogy nem és most, hogy már nincs a nyomában, hiányolja és azért valahol a fejében azt gondolja, hogy José betöltheti azt a helyet életében?

Közben ma gondoltam egy regényre. Az ötlet egy ideje a fejemben van, de most tisztábban láttam a szereplőket. A cím még nem jutott eszembe, és a nevek sem tiszták. Eszembe jutott egy név: Corben. Korben. Korvin. Korven. Ekörül megyek. A regény egy pasiról szól, (meleg pasiról, persze) aki a legjobb barátnője egyik iker gyerekével kezd el valamit... az iker kezdeményezésére. Érdekes, majd ha több lesz mesélek róla.

Nincsenek megjegyzések: