2008. szeptember 26., péntek

Lassan

Mit kellene ma csinálni? Az augusztusi tömörítő beszámolón kellene dolgozni, mert nincs egy főnök aki nem lenne olyan lusta, hogy képes legyen elolvasni a 43 oldalas beszámolót amit havonta iratnak velem. Igen, kellene, de a bunkó, hülye, agyalágyult főnököm elfelejtette, hogy ez is van a programban. Ki kellene dolgozni az új formátumot a jövőbeli bejegyzéseknek. Ezt is "kellene", de ez is kiesett a programból amikor igen marha főnököm elfelejtette, hogy ez is csinálni kell valakinek. Igyekszem belekezdeni a Szabvány munkába, amire abszolút nem emlékszem, amit tisztán mondtam neki, hogy OKTÓBERBEN kezdek el megint, de valahogy semmi kedvem bele menni... >_>. Tehát lassan viszem a dolgot. Nem is olyan sürgős amikor ez is csak egy olyan dolog amit senki se ért, senki se fog elolvasni. Hn. Talán le kellene fordítanom magyarra és magyarul adni be. Lássuk csak ki olvassa el komolyan.

Tudod, talán ez szomorít a legjobban: egyszerűen ez nem az amit csinálni akarok. Itt mindenki kizárólag csak a pénz és a státusz miatt dolgozik, de senkit se érdekli a munka minősége. Munka minőség? Mi az? És kit érdekli? Főnököm hagyja, hogy LD itt lötyögjön és közben velem csináltatja meg az egész munkát. Már bevallotta, hogy semmit nem tud minőségről, pedig már egy éve itt tötyörög, és veszi fel a fizetését. Komolyan, nem szégyelli magát? Miért nem mond le, ha nem tudja mit kell csinálni, ha nem képes főnökként dolgozni és vinni az osztályt a megfelelő úton? Igen, idáig nem értette meg, hogy EZ AZ Ő FELELŐSSÉGE! Nem, dehogy érti meg. Ő komolyan azt hiszi, hogy a főnök dolga az, hogy vakarja a hasát miközben a többiek hülyére dolgozzák magukat. Hát nézheti ki teszi meg ezt, mert ha nem küldi el ezt az embert, akkor nem segítek neki többé.

Közben nézegettem lakást itt. Igen, itt, mert azért már itt jövőre külön szeretnék költözni, és majd onnan haza, Magyarországra. Lakást keresek, ami itt igen nehezen megy. az emberek világ életükben házakban szoktak lakni, nem lakásokban, kerttel, több szobával, udvarral, mosó szobával, külön konyha-ebédlő-szalonnal. Mostanság a háznak legyen MINIMUM két kocsis garázsa és minimum két fürdőszobája: egy közös és egy a "master bedroom"-ban, egy fogalom amit az amerikaiaktól vettek át. Van ahol minden szobához van teljes fürdőszoba, PLUSZ egy "közös fürdőszoba" ahol ki tudja ki mosakszik. Vajon mocskos vendégeket várnak?

Ez a kis lakás méretéhez képest baromi drága: $105 ezer (olyan 17 millió Ft) ahhoz képest, hogy itt mennyit keresnek az emberek és milyen lehetőségük van kifizetni egy ehhez megfelelő kölcsönt... vagy egyáltalán felvenni. Ha jövőre is ebben az árban vannak, és léteznek még ilyen lakások, gondolom lehetőségem lesz ilyet venni. Csak egy szoba, egy fürdőszoba (kicsit kell takarítani ^-^), egybe ebédlő-szalon, nagy konyha... de mi az a kis szoba a felső részen? Ott a szalon felső baloldali sarkában? O_O Túl kicsi és semmi haszna? Na, azt gondoltam, hogy ha sikerül majd vennem egy ilyen lakást (persze máshol, mert Sabanillába nem megyek élni!), akkor levetetem az ajtót, és magas ívboltokat nyitok a fal és az ajtó helyére (ki tudja, talán fontos fal ez!), tetőtől talpig beépítem polcokkal könyveknek, teszek bele egy szép fotelt, álló lámpát, kis asztalt és hopsz! lesz egy olvasósarkom. ^_^ Hát valamit csinálni kell ezzel a lehetetlen kis darabkával. Kinek jut eszébe egy ilyet fabrikálni?

Nincsenek megjegyzések: