2008. október 3., péntek

Hotelek!

Lefoglaltattam kedvenc hotelomat Párizsban! ^_^ Maison Du Pré. Olyan szép, és olyan kényelmes helyen van. Lefoglaltattam szintén kedvenc hotelemet Bécsben, ami nem volt a legolcsóbb, de nem akarok hírtelen valami állott szagú szobácskába kerülni. Nem, nem, megyek a beváltba! (Plusz a szobában van minibar és egy kis biztonsági fiók amibe belefér Omi.) Szófiában pedig a Hotel Central-ban foglaltattam le magamnak egy szobát épp Szinveszterezésre. Terveim Szilveszterre? Egyedül leszek egy ismeretlen városban ahol még a betűk se a szokásossak. ^_^ Olyan jó lesz! Az egész idő csak az enyém lesz! Yupi! Gondolom sokan inkább barátok közt üdvözli az új évet, de én szeretném most a szabadsággal, az elgondolással üdvözölni, és Apologéné módra, ez alkalommal figyelni a többieket. Plusz, amennyire ismerem magam, általában mindig akad kivel ünnepelni. ^_~ Tök jó lett volna, ha András szólt volna időben, hogy végül is most jön vagy nem jön, de hát június óta noszogatom, már nem fogok tovább várni rá. Szófia csak az enyém lesz!

Béccsel egy kis gondom volt az idő miatt, mert egyszerűen minden nap azutamban állt, (na, az is, hogy ez alkalommal két helyre megyek, nem csak Bécsbe), de a végén sikerült szépen elrendeznem. A hotelozás azért kicsit drága lett, DE nem olyab nagyon. Összesen 300€-t kell majd fizetnem, ami nem is olyan sok, ha számításba veszed, hogy ez egy éjszaka Párizsban, három nap Bécsben és három nap Szófiában. Ezt még ebben a hónapban beteszem az euró számrámra (azt hiszem maradt rajta... 180€?). Már csak a vonatjegyekre kell gondolnom, plusz az eledelre és a vásárlásra. ^_^Olyan jó lesz!! ^_^ Jelenleg a programom így néz ki.


Ahogy láthatod, maradtak szabad napok, amikre majd szépen be kell minden kirándulást programozni. Kiskunhalas (nem tudom...), Mezőkövesd (abszolút), Százhalombatta, Gödöllő (elmaradhatatlan), Szentendre (Anyu rovásírásos agyak nyakbalógót akar!), Esztergom (mert azért már illik, hogy megismerjem)... Marika, Anikó, Gyuszi, Gyuszi+Kati, András, Marci, Titi bácsi, Szilvi... Nox Koncert (ha lesz), Nagytétényi Kastély, múzeumok, mozi... és minden más.

Alig várom, hogy hazamehesek! Ja, és az lesz az első dolgom, hoyg szerzek magamnak egy másik kártyás telefont.

^_^

Nincsenek megjegyzések: