2008. október 17., péntek

Motor, Barátok és Dráma

Tegnap találkoztam Víctorral az egyetemen. Nem kellett bemennem, mivel már beadtuk a szakdolgozat tervét és kedden meg is nézték, tehát már csak a jóváhagyást várjuk, hogy betudjam adni itt a munkában, hogy adjanak heti hat órát, hogy elmehessek adatokat szerezni a különböző statisztikai intézetbe. Hát nem megy olyan egyszerűen, mert most egy plusz lépést találtak ki a téma jóváhagyásával kapcsolatban.

Na, amikor már közel voltam az egyetemhez, küldött egy SMS-t, hogy akarok-e vele találkozni, tehát, leszálltam a buszról és találkoztunk. Egy kicsit fecsegtünk, segítettem egy egyetemi munkában, majd mesélte, hogy Iván felkereste, hogy megkérdezze tőle, hogy tudja-e miért "haragszom rá". Na, ez már kezd sok lenni. Oké, oké, én kerestem fel Víctort először, hogy adatokat szerezzek Ivánról, DE nem vártam el, hogy most ő kapcsolat-köttetőként működjön! Persze, ezzel észre is vettem, hogy anmit először mondtam neki, amikor Iván személyiségéről kérdeztem, azt mind elmondta Ivánnak.

- Ne mond neki, hogy megmondtam neked! - sietett mondani.
- Semmi gond, - nyugtattam - nincs okom megmondani, de egyébként ő már nem is beszél velem.

Na persze, talán az is közrejátszik, hogy letiltottam a Facebookból, az MSN-ből, Google Talk-ból... nem nagyon tudja már velem fenntartani a kapcsolatot.

Tegnap megnéztem Víctorral fél Supernatural fejezetet, amiért ma megyek hozzá megint remélve, hogy már letöltődött. Tegnap ott teremt szintén Ronald, illetve Mary Ann Fox, aki szerintem túlzásba viszi a boldondoskodást. Azon rajongtunk, hogy mindketten ismerjük a klasszikus szinésznőket, mint Marilyn Monroe, Mae West, Vivian Leigh, Rita Hayworth, Lara Turner, Ava Gardner, Ingrid Bergman, Marlene Dietrich, Bette Davis, Greta Garbo, stb. De aztán rájött a "Mary Ann Fox" ami amolyan külön személyiségnek minősül. Nem tudom mi a vicces benne, vagy miért kell Mary Ann-nak ennyi tragédia és színészkedés mellett teremnie.

Mary Ann-nak van egy motorja, és tegnap rávettem, hogy vigyen haza vele. Egy kis Vespa. Isteni volt az utazás, annyira, hogy kedvem lenne egy motort venni. Persze nem egy Vespát, hanem inkább egy Firebolt-ot! Valami igazi motort.

Nincsenek megjegyzések: