2008. október 29., szerda

Huh? Mi volt ez?

Somebody replied to your LiveJournal post in which you said:
Első: Van iwiw-em!! Zalavári András is benne van... de ... nem hiszem, hogy találkozni fogunk ott vagy akárhol. Tudod, szeretnék vele egyszer meginni egy kávét, beszélgetni, egy kicsit megnézni mi let életünkből, beszélni a régi szép időkről, most öreg fejjel. Talán elfelejtette már a haragját... de mivel az András, talán nem.

Második: Elmentem a fogorvoshoz. Nem lyukas a fogam, vagy legalább nem az a kép fogam amiről azt hittem, hogy lyukas. A másik alsó bölcsességi fogam volt lyukas, tehát betömték. A fogaim pedig azért fájnak, mert érzékeny fogaim vannak. Szia Sensodyne... mostantól fogva csak ezzel moshatom a fogamat... T_T. A Fogorvosbéni telefecskendezte az ínyemet altatóval, mert én olyan nagyon gyáva vagyok, hogy nem szeretem érezni a fogamat amikor lyukasztják (mégha nem is lyukasztják, hanem csak kitisztítják). Elaludt a fele szám és amikor később ettem, olyan fura volt! A kóla a fele nyelvemen hideg volt és kóla izű, de a másik felén meleg volt és valami fura szója izű volt. Ma fáj egy kicsit a szám mivel érzem a szúrást. Miken nem megy át az ember!

Közben, mivel a férje a nőgyógyászom, amikor kimenten a rendelőjéből, a titkárnő leültettet, hogy várjam meg a dokibácsit. A múltkor nem tudták megcsinálni a Papanicoulaut mert nem voltak sejtek a beküldött anyagban. (Hogy lehet, hogy nincsenek sejtek???) Tehát megint kellett egy "sample"-t adni. Tehát ez is meglet. A dokibácsi nevetett egy nagyot rajtam, mert színes lábtyűt hordtam.

Van egy kérdésem, tudod? Normális, hogy az ember nedves lesz amikor a nőgyógyásznál van? Valahogy, ahogy bekapcsolják azt a lámpát, a melegtől annyira nedves leszek,hogy érzem, ahogy lecsurog a nedv a fenekemen. Ez normális? Vagy van valami amit nem veszek észre?

Harmadik: ^_^ Leendő főnököm már elkért!!! Csak remélem elengednek!
Their reply was:
Subject: Ki vagy?
Szia!
Nem t'om, ki vagyol, de egy összedumcsiban benne vagyok! (Kávét nem iszom.)
Az iwiwen üzenhecc!
Üdv!
Zalavári András

Most beszél hozzám? Az a furi, hogy rátalált Buranaberry-re. Ezer éve nem gondozom azt a livejournált.

Nincsenek megjegyzések: