2008. november 13., csütörtök

Irogatás, Munkálgatás és Stratégia

Kezdek mindent kétszer is leírni, amit nem is akartam, mert nem szeretem magam ismételni angolul és magyarul, DE Nagi nagy szám. Igen ám! Minden jel arra mutat, hogy most decemberben itthon hagyom Omit, hogy pihenjen egy kicsit, és Nagi-kunnal utazok haza! Persze Nagi-kun nem egy szúper IBM ThinkPad lesz, hanem egy Acer Aspiron ONE, egy kis gépecske amit PC Magazine a 40 legjobb laptop közé sorol (mint egy kis teljesítésű gépecske, de ahogy mondtam Shimmy Ginnek, nem akarom a NASA-t vezetni a laptopról! Épp, hogy a minimálist akarom: írni, olvasni, internetezni, videózni, zenélni... ismerje el pendrivejaimat, a PDA-mat (amit egy TX-re akarok kicserélni, btw,) és az egész Windows izé-mizét.) Tehát nekem nem kell hatalmas teljesítésű, ultra-hacker gépecske, csak épp egy kedves kis gépecske.

Miért Nagi? Weiss Kreuz miatt, természetessen. Nagi alapvetően Omi munkáját végezte Schwartz-ban... na, meg Nagi telekinetukus volt. Kód neve "Prodigy". Omi kódneve "Bombay".

A munka megyeget. Már SIKERÜLT végre letudnom a nemzetközi szabványok általános elemzését letenni. Nem akarom túlzásba vinni a dicsekedést, DE ez csak azért lett most kész, mert nem figyeltem a főnökömre és mindenféle eszeveszett dolgaira és kitalálásaira, hanem saját programom szerint rendeztem be a munkát és csináltam meg a dolgokat. Zavar, hogy közben a főnököm egy párhuzamos munkával babrál saját képtelen elgondolása szerint. A minőségi csoportról van szó. Mar kezdik adni neki az embereket, de őszintén, ha nem dobok össze egy programot, akkor fogalma sincs arról, hogy most mit csináljanak. Olyan félelmetesen HÜLYE!!!

Valahogy egy kicsit "kiestem" a szakdolgozattal kapcsolatban. Zavar, őszintén, hogy a tanár MOST kért tőlünk egy "napi időbeosztást" amikor mi már egy hónapja beadtunk egy heti rendet. Mi a francot gondol??? És minek akar ilyen időbeosztást, ha ő az aki nem tudja betartani?

Na, lesz valahogy. ^_^ Már előbbre tartunk, és az az ami érdekel!

Nincsenek megjegyzések: