2009. december 7., hétfő

Bőrönd Kérdés

Tegnap arra a következtetésre jutottam, hogy vennem kellene két új, egymásba rakható bőröndöt. Ugyanis, tudni illik, maradt otthon két bőrönd, egyik nagyobb mint a másik, de nem lehet egymásba tenni. Ráadásul, olyan rettenetesen nagyok, de olyan nagyon-nagyon-nagyok, hogy nem lehet beléjük úgy pakolni 23 kilónyi cuccot, hogy az ne lötyögjön. Könyv, kávé, kakaó, pulóver, éjjeli opera ruha (három, egy fekete ami azt hiszem nem megy már rám, egy lila és egy ezüst), bugyi, Queer as Folk... minden ott körbe-körbe forgolódik, és csak attól tartok, hogy a könyveknek bajuk esik. (Főleg amikor három szuper-fontos könyv is ingadozik ott: Marilyn Monroe könyve, Szecessziós könyvem és Rögbi könyvem.) És még ki kellett operálnom egy adag könyvet és kakaót, mert a bőrönd elérte a 26 Kg-t és csak 23 Kg lehet. (Így is-úgyis 24 Kg lett... k.b.) És annak érdekében, hogy tompítsam a mozgást a bőrönd belsejébe, díszpárnákat is nyomtam bele. Sajátjaimat, ugyebár, nem az Anyu nappali párnáit dugdosom a csomagomba a "megfelelő fizikai körülmények" érdekében. Ezzel már nem próbálkozom, lezárom, szerzek rá lakatot és most az útólsóval bajlódom.

Lassan már csak 12 nap és indulok, 13 nap és otthon leszek. ^_^ De közben munka is van. Milenával tegnap sikerült befejeznünk a felmérést a szigeten, és most már csak fel kell dolgozni az adatokat, megírni a fejezetet, majd 18.-a előtt találkozni a vezetőtanárral, és remélni, hogy már lassan elenged minket. Hogy mit kellett ezzel szenvedni, az pokoli volt! De ezt majd később, képekkel, és talán angolul.

Be kell szerezni a fennmaradó ajándékokat, megcsinálni azokat amiket majd magam készítek, várni, hogy Amazon.com, UPS, és Aerocasillas VÉGRE meghozza a cuccokat amiket kértem, mert köztük van az Odaát negyedik évada, ami, ja, megvan a számítógépben, de DVD-n is akarom. Hn... miért írták rá, hogy CD és $5? Nem, nem az Amazon, az Aerocasillas. Amazon odaírta, hogy DVD és $14. (Black Friday varázsa: $40-ből lett $14.) Aztán a munkát is be kell fejezni, elkészíteni az itteni ajándékokat... És tudjátok, hogy most először felejtettem el a Mikulást? Majd igyekszem azt is bepótolni ma, amennyiben lehet.

Közben, mint egy Costa Ricai Twitter, elkezdtem szervezni egy összejövetelt #picnictour név alatt. Az lenne a pláne, hogy ezen a hétvégén összejöjjünk egypáran egy kis picnic-stílusú reggelire a Sabana parkban, talán a tó mellett. Egy kis nyugis összejövetel, egy kis beszélgetés, egyszerű kis kaja, mindenki hozza a magáét, talán itt-ott megosztozunk egy szendvicsen, és így.

Ugyanakkor most 12.-én este lesz a nálunk híres Fény Fesztivál, ahol fényes, feldíszített kocsik (nagy kocsik) és táncosok vonulnak fel szebbnél szebb cuccokban. Ehhez már elég korán lezárják az utakat, tehát ezt is figyelembe kell venni. 13.-án az lenne a gond, hogy sok lenne a fesztivál után a szemét, tehát inkább nem, 12.-én pedig az lenne a gond, hogy talán nem mindenki tudna eljutni a lezárt utak miatt. Waaaaah~ komplikált!

Ezeket a napokat nem szeretem igazából... Nem szeretem amikor ennyi sok dolog van és ilyen kevés az idő. Na, de legalább teszek annak érdekében, hogy sok mindent elintézzek időben, és sok mindenre már nem kell figyelnem! ^_^

Nincsenek megjegyzések: