2009. december 26., szombat

Karácsony

Íme, hitetlenek, ez a mi csinos kis karácsonyfánk! Telis-tele van rakva általunk sütött kekszekkel, és szaloncukrokkal, színes szalagokkal felkötve. Egyszerűen annyira szép!! Dolgoztunk rajta mindketten és szerintem olyan gyönyörű szép, cuki fa lett.

A karácsonyi köröket már letáncoltuk bekeretezve nem igazán kellemes találkozásokkal, nem igazán kellemetlennek hívható emberekkel, akik azért valahogy mindig elejtik azt az adott szót, megteszik azt az adott cselekedetet, legyen az szándékosan (szerintem ez az) vagy szándék nélkül (de ezt igyekeznek elhitetni, nem nagy sikerrel, mert én tudom, hogy nem létezik a világon ennyire hülye ember, és nekem már volt szerencsém munkám során több hülye típust is kiismerni), amitől az ember szemöldöke a hajvonaláig szökik miközben az emberben az örök tudás forrásának szavai "what the fucking hell!?" fordulnak meg. A közepe, viszont, isteni volt. Kedves emberek, kedves mosolyok, kedves szavak, kedves cselekedetek, kedves felfedezések. Az a drága, igaz szeretett, kedvesség, elfogadás... ebben élni lehet egy életen át és nem kellene semmi más.

Most már túl vagyunk ezeken, azért nem "horpadás mentessen", amiért egy kedves valakinek kicsit szomorúságot okozott a helyzet, de majd igyekszünk valamit javítani. Megértem, drága kis angyalomat, mert nem lehet könnyű ügy Amerika és Szovjet Unió közt állni a hideg háború közepette, föleg amikor a Szovjet Unió nyomja, és Amerika tele rakja jó dolgokkal, de mondja közben, hogy Szovjet Unió nem tetszik neki, és nem áll terven kívül a háború vagy az A-bomba.

További terveken belül, holnap Gödöllő van a programon, egy kis vásárlás, (köztük remélem megveszem a kiszemlélt 22. Swatch órámat!), majd otthon rendett rakunk és térvezzük az életünket együtt. A jelenlegi jövő-kilátás egy nagy, kertes házat mutat, ahol Karim végre kutyát tarthat: Rákos Palota. Nem biztos és nem is lenne örökre (gondolom), mert minden a Marikától függ, ő mit gondol, hogy akarja a dolgot csinálni, de ez jelenleg egy lehetőség a láthatáron.

Mi lesz, mi lesz, mi lesz??

Nincsenek megjegyzések: