2009. december 16., szerda

A Hülye: Reloaded

Lassan öt-hat hónapja, hogy az új főnökömmel dolgozom, és nagyon boldog és elégedett vagyok. A hülye már öt-hat hónapja a múlt dolga, már semmi köze hozzám. Viszont, az a helyzet, hogy a hülyének van most három rabszolgája, akik frissen kerültek be az utcáról, és most azokat bántja. Szó szerint. Sájnálom a gyerekeket amiért ennyire hülye főnökhöz kerültek, tehát amennyire csak tudok segítek nekik, tanácsot adok nekik, mondogatom hogyan kellene ezt vagy azt megoldani.

Ma az "idősebbnek" akartuk ebédet rendezni, hogy megünnepeljük, hogy végre vége a próba idejének, és már fix bent van, de nem tudott elmenni, mert a hülye ma reggel kért tőle egy munkát amit még ma 14:30-kor kellett beadnia. Nem mintha igazán kellene, de rávette, hogy adja be 14:30-kor. Lassan 4 óra és a gyerek még mindig nem ebédelt.

Örülök, hogy már nem az én gondom, de miért ilyen hülye? A gyerekek idegeire megy dolgaival. Már a kislány is, Andrea bevallotta, hogy elege van belőle. Szegény ma alig tud járni, mert egész reggel ÁLLVA kellett várnia egy 1000 oldalas nyomtatást és bekötést. A hülye kihasználja, hogy a gyerekek nem ismernek senkit, nem tudnak semmit és olyan dolgokat tesz amik nem volnának szabadok, amik szó szerint törvényellenesek.

Szegény kis gyerekek.

Nincsenek megjegyzések: