2008. december 28., vasárnap

Késő Esti Gondolatok

Ma gesztenye püréhez volt kedvem. És ropira. Érdekes módon egész Esztergomban nem lehetett egyiket se szerezni. Kérdés, de most komolyan: miért nyit ki egy kávézó vagy egy étterem ha nincs semmi étel amit fel tudna szolgálni? Mi ez? Bécs? Komolyan nem volt semmi.

Esztergom gyönyörű. Az embernek eláll a lélegzete a Bazilikától. Nagyon örültem, hogy elmehettünk.

Ez volt az első alkalmam itt. ^_^ A múzeum vár nagyon megtetszett a sok szép ékszer és a gyönyörű építése miatt. Ahogy a képen látható, az ablakok nagyon megtetszettek, talán jobban is mint maga a kiállítás. Kicsit az volt az ember érzése, hogy hátra esik az időben és Szent István idejében találja magát. Szinte varázslatos volt.

Vannak híreim: Gyuszi azt mesélte, hogy a Gróf azt mondta, hogy eljegyezte a barátnőjét. ^_^ Na, egyrészt ezzel letudom gondjaimat vele, és már nem engem akar gyűrűvel kergetni az Óperenciás Tengeren túl. Másrészt érdekelne, hogyan gondolja, hogy majd megél a lánnyal. Talán a lány nagyon jól keres vagy jó kilátásai vannak a bankban. Talán maga a Gróf is jól keres. Talán megtudnak szerényen húzódni és egyikük se bánja. Remélem jól lesznek, mert ha nem akkor meg kell majd enniük a kutyabőrt és a szilvafákat. ^_^

Az Ősmagyar nyomtalanul eltűnt. Oké, be kell ismernem, hogy magam sem jártam a nyoma után, de végül is nem holmi Aranyszarvas amit nem lehet elengedni! Ha nem tesz egy kicsit magából, sajnos nekem nem kell. Jobb dolgom is van minthogy holmi pasit legeltessek. Nem vagyok én pásztor, és nem az én marhám. Ja, ja, nem volna így szabad beszélni az emberekről DE ez van. Tényleg jobb dolgom van, minthogy valami pasit kergessek aki szemmelláthatóan annyira nem értelmes, hogy ne vegye észre milyen nagy szerencséje van, hogy hajlandó vagyok vele megosztani egy kis időt az életemből.

Közben írt Shimmy Gin, de holnap válaszolok neki, vagy talán a vonaton, nem tudom. Kicsit aggaszt. A "corpse"-okkal karácsonyozott. Valamit ki kell találni neki, mert ez nem lehet. Remélem új évre jobb programja lesz, és valami sokkal elfogadhatóbb.

Tegnap a híradóban mondták, hogy sok ember jön össze karácsonykor, és többen keresnek párat a társkeresőkön, mert a magányos emberek ilyenkor magányosabbak lesznek és sokan depisek lesznek. Én azt gondoltam magamban, hogy milyen nagy hülyeség, és hogy csak azok az emberek lesznek depisek, főleg azok akik azért depisek mert mindenki "szeretjeivel van és ők egyedül" akik már eleve életképtelen vesztesek. Loser-ek. Hírtelek felbukkanak körülöttem páros és páratlan barátail akik depisek ilyenkor és sokan egyedül érzik magukat. Nem tagadom, már éreztem magam magányosnak és rémes volt... mert nem tetszett a hely ahol voltam, DE ha az ember tud magában szórakozni, csak egy egy emberes kisbulit, teljes kényelemben helyezi magát, ami az én esetemben azt jelenti, hogy pamut bugyiban és valami kis pólóban, mezítláb ugrabugrálok az ágyon, és fincsi kis nassolni valókat eszegetek sok kólával és szeszes itókákkal, miközben egyszerre megy a tévé, az Internet és a zene... hát mi lehet jobb? Ezt igazán nem lehet sok baráttal megtenni? Szerintem még a Gyuszival sem.

Egyedül lenni nem rossz! Sőt! Nagyon is azt javaslom, hogy használja ki ai ember míg tart, mert MINDIG lesz valaki valahol aki jön és akkor emberi módra kell viselkedni, és vége a meztelenségnek és a kis malac viselkedésnek...

Nincsenek megjegyzések: