2008. április 17., csütörtök

Csinibaba

Természetesen önmagamról beszélek. Ki másról lehetne szó? ^_^ Ma nagyon jól néztem ki és meglehetősen jól éreztem magam. Nem is kellett bevennem Clonazepamot, ami egy nagyon jó jel.


A mai ruhám teljesen véletlenül jött össze. Nem is gondoltam rá, csak próbálgattam tegnap este, hogy mi lenne jó, mi nézne ki jól és egyszer csak voilá ! megvolt. Talán senki más nem látja, és talán ebből a szemszögből nem jól látni, de van az összeállításnak egy kis "középkori" beütése. Nem, nem a rövidben, hanem abban, hogy a korál tunikám hogyan esik a ruhámra.

Tudod, érdekes, hogy Stormberry-ben ma a divat ellen írtam és közben itt, megint ruháról írok. Persze, angolul a divat ipar és a "divat" ellen írtam, itt pedig "stílusról" van szó. Az egyéni stílusomról. Bizonyára senki más nem akar középkorian öltözködni. De persze, ki fog valaha is beszélni az egyéni stílusról? Mikor lesz az a divat? Az egyéni stílus egy és egy jó darabig eltart, tehát nem lehet belőle elég pénzt kipréselni. A szezonos divatból pedig annyit lehet szedni amennyit az ember nem szégyell eladni, és ezek a divatiparosak nem ismerik a szégyent.

Ma lazábbra vettem a munkát, ami arra jött ki, hogy ma inkább picit dolgoztam és sokkal többet igyekeztem írni. Ideje, hogy a főnököm és a főnökei kezdjék érezni, hogy kell több embert felvenni, mert én bizony nem akarok továbbra is mindent csinálni. Ennek mér legyen vége. Amikor a főnököm az ő munkáját is rám hárítja, az már sok. Adja ide a fizetését, és akkor lehet, hogy meggondolom. Milyen pofátlanok itt az emberek?

Még nem vettem meg a Jetty ajándékát, de nem izgulok. Majd megveszem és oda adom neki. Mi a gond, ugye? Ez van. Kész. Holnapra pedig nem viszek ebédet. Azt hiszem elmegyek az elmegyógyintézetbe, hogy felírjanak erre a "personality disorder" vizsgára. Vajon lesz valamilyen egyéniségi rendellenességem? A narciszizmuson kívül, persze.

Semmi kedvem munkába menni. Ez rossz. Szeretni szoktam. Minden a főnököm hibája.

Tudod, lehet, hogy szombatra Caroll DVD-re égeti nekem Queer as Folk második szezonját! Az nagyon jó lesz! ^_^ Továbbra is azon töröm a fejem honnan szerezhette meg Márton Queer as Folk-ot Magyarországon. Én keresztem, de nem volt. YouTube?

Kéne, kéne...
  • Nekem ez a magyar film: 9 és 1/2 Randi
  • Caroll-nak egy CD Márton Edwin zenéjével
Upsz... nem mondtam meg neki, hogy most Szilveszteren Ő zenélt a Magyar Tévében... Meg üt a guta, olyan ronda a szegény!!!!

Válaszolnom kell még Gyuszi levelére.

Hn.

Jobb szeretek történeteket írni! "With Time" meglehetősen jól halad! "Bitch" kicsit berekedt.

Nincsenek megjegyzések: