2008. április 21., hétfő

Kóla Helyzet

Igen, este 19:05 óra van és nincs itthon egy korty kóla. Hogy lehet egy ilyen háztatásban élni? Igen, nem lehet. Valakinek el kellene mennie kóláért. De kinek? Nekem? Most? Jaj de nagyon kéne egy kis kóla. Joghurtot iszom, de az fele se olyan jó mint a kóla. A kóla könnyű, buborékos, pezsgő, habos, boldog és íz dús egy olyan kis nyelv-csípős formában ami csak is a Coca-Cola-ra jellemző, amit a Pepsi nem tud elérni. Jaj de nagyon kellene most mindjárt egy kóla!! Persze, ezerszer jobb lenne, ha szerezhetnék Cherry-Coke-ot. Hmmmmmmm! Nincs a világon finomabb a cherry-coke-nál! De milyen is a cherry-coke? Hát fincsi cseresznye ízű, és még annál is jobb, mert kedvenc gyümölcsöm a cseresznye, és kedvenc italom a kóla! Ha csak a cigi ízét is bele lehetne valahogy táplálni, akkor annál jobb lenne. Persze lehet ha a dobozos kólába belefújsz egy szájnyi cigi füstöt és pár másodpercig letakarod a kezeddel. Már csak valami jó alkohollal kellene összekeverni és kész lenne a szuper-cocktail! Nyaaaa~! Nem lenne az isteni? Cseresznye, kóla, cigi és alkohol egybe!

Igen, kellene egy kóla, de már nem tudok érte menni, mert a közelebbi boltok már bezártak. Mit igyak, mit igyak? Teát? Jaj, ne. Vizet? Soha. Tejet? Hhh... valahogy nincs hozzá kedvem. Smirnoff Ice? Hát, ha nincs más... Nincs más. Ez van. Milyen szörnyű amikor nincs az amit az ember szeretne? Fura, hogy az élet nagyon olyan mint az itthoni fridzsider: mindig hiányzik belőle valami, de ha véletlenül nem hiányzik belőle valami akkor olyan mocskosan, rettenetesen tele van rothadó, hasznavehetetlen cuccokkal amik csak csúnyítják az egészet. Tudod, sokan ezt csinálják, nem csak fridzsiderükkel, hanem életükkel is. Annyira telepakolják mindennel amit látnak, amiről azt hiszik, hogy kell nekik, amikor csak a bűzt és a rendetlenséget, a zsúfoltságot fokozzák, és vele együtt minden rosszat. Láttam már egypár ilyen fridzsidert és ismerek egypár ilyen embert. Miért teszik ezt? Miért kell mindent elrondítani? Nem veszik észre milyen fertelmes lesz tőle minden? Nem, nem csak az a helyzet, hogy az emberek ilyenek, az a helyzet, hogy sok olyan ember van ott kint aki mocskos belül, rothadozik és csak továbbra tömik magukat több piszokkal, hasznavehetetlen maradékokkal, fölösleges cuccokkal amik nem is kellenek, de amiket azért vesznek mert másoknak is olyan van és nekik is ilyen kell csak is azért mert másoknak ilyen "van". Miért kell az embereknek ilyen butáknak lenni? Sokan korhadoznak belül, és nem veszik észre. Folyamatosan rosszul érzik magukat és mindenféle buta könyvecskéket vesznek, hogy jobban érezzék magukat, elmennek jógázni, masszíroztatják magukat, pszichiátereznek, tornáznak, klubbokba neveznek be, diétáznak és elterelik a figyelmet arról ami igazán fontos.

"Szinteket" akarnak elérni, pontokat gyűjtenek, barátokat adnak "buddy" listájukra akikről nem tudnak semmit, nem is érdekli őket, nem is gondolnak arra, hogy valaki másnak csak egy ismeretlen, értéktelen név amihez semmi összeköttetése, és amit ez első tisztításnál kitörölnek. Ilyen butaságokkal töltik az idejüket az emberek, és ezzel próbálják az "ürességet" betömni az életükben, csak épp nem veszik észre, hogy nem "üresség" ami bennük kong, hanem zsúfoltság.

Egy hét alatt vettem magamnak három Swatch órát és most már 14 órám van. Tegnap vettem meg a 14.-et, Egy gyönyörűszép fekete Skin Swatch. Csak ma vettem észre, hogy férfi öra, de ki fogja azt észre venni, ugye? Olyan nagyon szép!!! Az órák Vasszilisszája. De erről nem itt fogok írni, hanem a másik blogban, az angol blogomban. Valamit azért oda is kell írni, ugye?

Ahogy rá gondolok, mindig azok akik tudnak magyarul jobban járnak velem, mert többet tudnak meg. Azt hiszem, csak azok akik magyarul tudnak lesznek képesek arra, hogy a teljes igazságot olvassák ki szavaimból.

Ha egyszer majd merem kimondani.

Asztalomon még mindig ott fekszik Gyuszi levele. Nem tudom hogyan válaszoljak neki. Annyi még annyi szó jut eszembe, és annyi gondolat, és annyi érzelem és annyi dolog, annyi odavágni való, annyi minden, annyit szeretnék szemére hányni mert még mindig nem tomboltam ki magam ezzel a "Kati" üzlettel kapcsolatban, de közben minden egyetlen egy szóba végződik, minden egyetlen érzelemre vezet.

SZERETLEK.

Nincsenek megjegyzések: