2008. április 25., péntek

A Napok Köröző Idő Vonata

Tulajdonképpen semmi írni valóm nincs. A mai nap nyugodt, a főnököm megint barátságos velem és szeretett volna velem ebédelni, és ma a sárga, budapesti Benetton pólót vettem föl az úgy ősz barna Benetton szoknyámmal. Olyan jól nézek ki, hogy csak na. ^_^ Imádom a Benettont. Szeretem ezeket a cuccokat. Tegnap befejeztem az E.800 nemzetközi Távközlés Minőségi Szabvány elemzését, be is adtam a főnökömnek, aki persze még mindig nem olvasta el, hisz ő három hét alatt olvas el egy 12 oldalas iratot, és most MEGINT a GSM hálózat havi viselkedésével foglalkozom. Természetesen, nyugisan viszem. Ma, például, mivel nincs igazán beprogramozva ez a munka (a jövő héttől kezdődik), megcsináltam a bejelentések sablonját, mint az Excel, mint a Word formátumban. Azért elkezdtem betöltögetni, hogy egy picikét haladjak. Lenne egy pár válaszolandó memorandum amivel foglalkozhatnék, de mivel nem tudnám egy nap alatt elrendezni, nem is kezdtem még bele.

Hn... fincsi ez a "nagyon lazán veszem" dolog.

Jaj, szupi most (14:02) elment a hálózat. Hogy lehet, hogy épp nekünk elmegy az Internet? Ez a mindenek netovábbja.

Nincs Internet.

Csak ez kellett.

Végre péntek van. ma olyan nagyon jól esik, hogy péntek! Haza mehetek, megnézem a Tengerészi Felügyelőket, bámulom Gibbs-t és DiNozzót... ^_^ Olyan tök jó volt, hogy a Gyuszi mamája is ezt nézi!!! ^_^ Fagyi is kellene. Rumos és Mazsolás. Hmmm... a világon a legfinomabb fagyi. Aztán holnap lesz Caroll, lesz Gabs, lesz egy kis ... valami (Multiplaza, remélem), NEM LESZ BENETTON VÁSÁRLÁS (jaj, nagyon remélem)... és valami új film a kölcsönzőből.

Megint péntek és megint örülök neki. A hét egy hét kocsis vonat ami körbe-körbe megy és mindenki csak a "pénteki" kocsiban szeretne lenni. Péntek, Szombat és Vasárnap. Vasárnap nem olyan jó, mert utánna dolgozni kell. Más féle hetet kellene kitalálni. Mondjuk

Péntek, Első Szombat, Második Szombat, Harmadik Szombat, Első Vasárnap, Második Vasárnap, Utolsó Vasárnap.

Ez egy jó hét lenne.

Nincsenek megjegyzések: