2007. december 6., csütörtök

Elmegyek, elmegyek!

Ujule mi wey! Quítate que voy!!!

Ma megkaptam a formát amiben átküldenek a másik munkahelyre! Wiiiiiiiiiiiiiiiiiihiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Máshova kerülök! Megyek innét jobb helyre! ^_^ Jaj, csak mi hamarább meglegyen!

Az új osztály amiben dolgozni fogok az a "Minőség Viszgálat" Osztály. Nem tartozik se a Kliens, se a Hálózat, se a Szolgáltatás ágazatokhoz, hanem egyenessen a CEO alatt van, a Tervezés Igazgatóságban. Már nem csak szolgáltatások, vagy mobil, vagy internet, hanem az EGÉSZ távközlési ipar. Igen, ráadásul mivel jelenleg monopólium vagyunk, az egész iparra vonatkozik. Ahogy olvasom a munkahelyi profilomat, ezt fogom csinálni:

  1. A jelenlegi nemzetközi távközlési minőségi szabályok analízise.
  2. A minőség figyelés, betartás és jobbitásra irányuló tevékenységek kijelölés, értékelés és kővetése.
  3. Különböző minőség mérő modellek kifejlesztése.
  4. Minőség indexek kifejlesztése.
  5. Minőség célok kitűzése
  6. A minőség felmérésének megszervezése.
  7. Különböző minőségi kultúra programok kifejlesztése.
Sok, mi? És érdekes. Van egypár ami nem közgazdasági (sőt, elég sok!), de új és érdekes, és főleg, egy lehetőség, hogy innen elmehessek!

Mikulás nap.

Tegnap csináltam öt otthoni Mikulás csomagot (öt nagyot almával, csokival és szöllővel) és 17 kis Mikulást ide a munkahelybe. Ennyi kis Mikit cipelni! Legalább mindenki örült. Ez lesz a munkatársaim utolsó Mikulása. ^_^ Én megyek máshova! Hihihihi... Jaj de örülök!!!

2 megjegyzés:

Mustafa Şenalp írta...

çok güzel bir site.

Storm Bunny írta...

Hungarian Only.
Thank You.