2008. június 16., hétfő

Az Élet Újabb Kalandokat Hoz

Júnis közepére érkeztünk. 15-16. Apák napja, vihar, eső, pizza, kóla, csoki torta, Internet, « Henry & June », « Shelter », Ati, sötétség, egyebek. Mosás, ruha a kötélen, Ati a szobájában van, az ágyán fekszik és zajokat csinál az orrával, mintha náthás lenne, de nem fújja ki az orrát. Náthás? Anyu az, lehet, hogy már ő is náthás lett. De ma Ati nem volt itthon, hanem hazament egy darabig a Yulyhoz. Utána jött haza és az ágyába feküdt, a sötétbe. Azt hittem talán sír, vagy szomorkodik. Nem voltam az Internethez kapcsolva, miért nem kapcsolódott volna ő, ha jó kedvében volt? Kicsit aggasztott. Kicsit aggaszt.

Anyu azt mondta, hogy beszélt vele (még előbb) és Ati azt mondta nekik, hogy vegyenek neki egy ágyat. Akkor már nem költözik vissza a Yulyhoz? De akkor mi lesz a házzal? Lehet, hogy az lesz a vége, hogy a Yuly elveszi tőle? Akkor nekem komolyan és hamar haza kell költöznöm, hogy legalább ez a ház lehessen az Atié.

Ati kalandja lassan a végéhez ér, de az életembe úgy tűnik kettő is kezd felbukkanni. Egyrészt van ez a srác, José Pablo, akit a Harvardi szemináriumon ismertem meg, és aki a másik osztályban dolgozik, Verny alatt. A fiú fiatal, és félénk, ami nem tetszik nekem, de aranyos és arányos teste van. Még nem láttam eleget belőle, de remélem, majd lesz alkalmam rá. Beszélgettünk a múltkor az Interneten, és az egyik kép amit avatarnak tett fel megtetszett. Azt hittem csak ő van rajta, tehát elkértem, de nem volt úgy. A kép 2007 júniusban készült az iker tornyok helyén. Mit csinált ott? Szereti Manthatant. Mit lehet az USA-ban szeretni? Mondta, hogy nincs annál szebb hely, hogy szereti az épitészeti strukturáit, a művészerett. Mit mondjak erre? Én láttam Párizst, Bécset, Budapestet... a világ legszebb helyeit. Mivel az USA közelebb van, mondtam, hogy hát talán neki kellene megmutatni a várost, hogy lássam a szépet benne. Gyorsan beleegyezett és abban maradtunk, hogy majd amikor lesz megint egy három napos hétvége, elmegyünk, ha van valamilyen TACA engedmény. Hogy mikor lenne ez lehetséges? Július 25.-e közelében, Augusztus 15.-e közelében (nem hiszem), Szeptember 15.-e közelében, Október 21.-e közelében. Be tartja e a szavát? Mer elmenni velem az USA-ba? Őszintén, ezt is kétlem. Jó lenne pedig, még ha- naaa... semmi.

A másik proszpectus Rafael, az Ericsson srác. Mi van vele? Még nem tudom, de van valami. Milyen lehetőségek vannak? Attól tartok, az teljesen rajtam múlik. A pasi nem csinos, sőt nagyon "nerd" típusú, de szépen reagál rám. Könnyen kezelhető és könnyen lehet vezetni arra amit akarok. És mit akarok én? ^_^Vajon mit is? ^_^ Volt ICE munkás, van benne egy adott "főnökségi-szükség". Nem mondanám, hogy okos, de érdekes. Beszél olaszul és komolyan érdekli a nyelv. Érdeklődései terjednek, habár nem arra amerre érdeklődéseim. Nem mintha ez sokat számítana. Tudom mit akarok tőle és meddig. Ezen dolgozni fogok.

Tehát melyik? Mind a kettő. Remélem meg is kapom őket!

Nincsenek megjegyzések: