2008. június 10., kedd

Yeeeeeeeeeeeeeeeeee-Haaaa!

Kezemben a jegy!!!

Na, illetve nem pontosan. Most a jegy teljesen elektronikus, mi szerint most majd csak az útlevelemmel kell majd megjelennem a pultnál, hogy megkapjam a felszállási jegyemet. Oké. Kis bibi. Nekem KÉT útlevelem van és mindkettővel utazok. Tehát most mi legyen? habár még mindig nem írták be az útleveleimet, azt próbáljuk majd a csajjal, hogy a TACA járatokon a Costa Ricait írom be, és az Air France járatokon pedig a magyart. Hűűűű... ez nem lesz egyszerű. Az a baj, attól tartok, hogy lehet, hogy ez bibit csinál majd poggyásszal is. Nem kellene, mivel ugyanaz a név (majdnem) és ugyanaz a jegy...

Na erről majd beszámolok.

Felhívtam a Gyuszit, hogy szóljak neki, mikor megyek. Nem kellett volna, mivel feltehetőleg ő olvassa a blogomat, de képzeld el, NEM TUDTA!!! Rég nem olvasott! Még ilyet! Na, megmondtam neki, és nagyon örült. ^_^ Majd programokat is kell csinálni! Hihihi... Izgi lesz!

Malachit András küldött egy meghívót a baratkori.hu izére. Mi is az? Valami magyar féle Facebook izé. Ki tudja? Majd jobban megtekintem. Ilyen vicces kérdések voltak amikre viccesen válaszoltam.

Mutatkozz be: Szia! Hol a sör?
Pozíció (munkával kapcsolatos): Természetesen ülök! Hogyan dolgozzak máshogy!
Adj Tanácsot a többieknek: Ne nézzétek meg az utolsó Indiana Jones filmet.


Komolyan, ki agyalja ki ezeket?

Nincsenek megjegyzések: