2008. június 5., csütörtök

Ericsson Gyűlés

Ma volt a gyűlés az Ericssonnal, amit istentelenül idióta főnököm összehozott mondván, hogy csak "egy gyűlés kell" amikor ami igazán kell az nem egy gyűlés, hanem egy kiadó magyarázat a heti jelentésekről. Tudod, van egy igen fontos különbség mind a két közt. Egy gyűlés nem arra való, hogy az embernek egy 15 munkalapos Excel jelentést megmagyarázzanak. Egy gyűlésen az emberek elhatároznak dolgokat és döntéseket hoznak. Intel, tudomásom szerint, nem engedélyez olyan gyűléseket amik többet tartanak 55 percnél. Itt sok gyűlés napokig tart. Nem, nem egyfolytában ülnek, hanem ücsörögnek nyolctól hétig és másnap folytatják, és másnap, és másnap, és sokszor semmi se sül ki ezekből.

Miután képtelen főnököm kérte ezt a gyűlést (és nem is mondta meg pontosan mi lesz a gyűlés témája, az Ericssonosak nem is tudták), hülyéskedett az odamenéssel kapcsolatban, ezt a totál fafej úgy döntött, hogy ő bizony nem megy, mert más dolga van. Jön valaki a "panaszok" csoportjából (akik a panaszokkal dolgoznak) és neki aztán ott kell lennie, mert tuti komoly, ott kell lennie. Na. megyek egyedül, mi a franc... és olyan kellemes volt! A srác akivel beszélgettem, Mata Rafael, kedves volt és aranyos és nagyon jól jöttünk ki egymással. Abban maradtunk majd, hogy csinálunk még egy gyűlést, hogy végignézzük a jelentések többi részét, mert nem tudtuk az egészet végignézni. Olyan sok minden van benne!

Jaj, de nagyon örültem! Nagyon jól sikerült!

...

Ma megyek megint a kondiba. Fájnak a combjaim és a hátam egy kicsit a tegnapi «spinning» óra után, de szépen kitartottam. Beszéltem Andreával, és készítünk lassan egy napi két órás programot, ahol van "cardio" és egy kis súlynyomás. Rengeteget izzadtam. Amint haza értem ki is kellett mosnom a a torna cuccomat mert gyakorlatilag csurom víz volt!

Ma nem spinning lesz, hanem pilates. Ez lesz az első pilates órám. Mindenki azt mondja, hogy nagyon jó, de kemény mivel lassan megy, tehát nagyon koncentrál a bíróképességre és erősíti az izmokat. Majd holnap elmesélem hogy és mint ment.

Laura lemondta a holnapi torna órát is. Nahát! Azt hittem jobban benne van a tornázásba, de nem. Persze, eleinte az ember mindig nagyon lelkesedik, de eljön az a "periódus" amikor a lelkesedés alább esik és az ember inkább nem megy, inkább mást csinál. Na, majd rá kell megint vennem, hogy menjen megint. Szombaton megy velem. Legalább még mindig fennáll. hogy megy velem tornázni. Remélem ez alól nem szökik ki!

Nincsenek megjegyzések: