2009. június 24., szerda

Kellemes Meglepetés és Levont Tanulságok

Ma e-mail-t írt a Jeka. ^_^ Jeka, Jeka, milyen sajátságos nevet adjak neki? Jellybean, Jelly-Jean. ^_^ Ilyen is a mi Jekánk: egyedi, többszínű, édes de egyben egységes, robbanó. Jelly-Jean mindenkinek új nevet add, tehát adok én is neki új nevet. Jelly-Jean. (A "Jean"-t Norma Jean Baker után kapja. ^_~) Emi is kapott új nevet.

Jelly-Jeannek van egy blogja amibe ezer éve nem írt már, pedig olvasnám én! (Közben kiderült, hogy ő is, Gitta is, átköltöztek egy másik blogházba...) E-mail-jében megkérdezte mi van velem. O_O Dude, mi lenne? Blogozom, eszem, iszom, nézem az Odaátot (sőt most is azt kellene csinálnom ahelyet, hogy blogozam, ugyanis csak másfél órám van mielőtt haza kelljen mennem), beszélgetek világszép Karimmal (akinek beázik a bájos cipellője a magyar trópusi özönvizekbe), és MSN-ezek angyali Gyulámmal (aki most tett rendbe egy IBM ThinkPad R40e-t). Közben azon gondolkodom, hogyan lehet összehozni Dean Smith-et és Sam Wesson-t, aminek nem kellene olyan nehéznek lenni ebben a kanon AU-ban, ugyanis itt a Winchester fivérek nem testvérek, mégis sokkal több gondom van ezzel mint egy 14-18 tesós rumlival. Waaaaa~h! Ki érti az írókat! (A 14-18-ast Carrie-nak írtam! És ez nem az én stílusom!) Ez van velem. és erről tudósítok gyakran itt. Broadcasting live, from San José, Costa Rica, this is Locky the Bunny. Back to you on Studio, Katie. ^_^ Hát igen, én ide szoktam szórni mindent... ja, de csak hárman olvasnak engem. Phewwwww! ^_^ Tehát gyorsan elmagyaráztam Jelly-Jeannek a helyzetet (Odaát nélkül, mert nem mindenkinek kell tudnia mennyire Winchester-bolond vagyok), majd feltettem a világ legnagyobb és legfotosabb kérdését: "És veled mi van? Hova tüntél? Mi van a könyveddel és hősnőd kalandos életével?". Erre írt egy olyan kedves, hosszú, szép e-mail-t!!! ^_^ Olyan szupi barátaim vannak!

Blogjában aztán felfedeztem egy új bejegyzést, ahol Ádam és Éva története tündökölt, de nem a bibliai rend szerint, hanem a modern rend szerint. Ez elgondolkoztatott és a következőkre jutottam:

1. Az Ádamok undokok... de sajnos magam is nagyon szoktam hasonlítani rájuk. Talán egy "Éva" helyet én egy "Adamerinne" vagyok? Hn... én inkább Adamée, Adamise, Adamelle... de nem ez a pláne.

2. Az Évák félelmetesek. Jó, hogy én egy Adamerinne vagyok!

3. Nem lehet arra számítani, hogy valaki megadja azt ami neked kell, vagy amit te szeretnél (ha csak nincs egy jogi szerződés ami rákötelezi, és amiben pontosan bele van írva, hogy mik a követélményeid és mi lenne ezeknek hiányában az előírt kárpótlás). Ebből a szempontból mindenki Tila Tequila "A Shot At Love II"-ra vesz jegyet.

4. A szex nem minden, és meg is lehet unni. (O_O Komolyan?????)

5. Egy kellemetlen Ádam egy vérszomjas Évát hozhat létre. (Hogy lehet a szexet megunni?)

6. Semmi gond, minden Ádam 100%-an pótolható. (Hát, ha a szex rossz, akkor gondolom meg lehet unni... de a rossz szex nem is igazán számít szexnek...)

7. Sokat jár a fejem a szexen. (Persze!!! Hiszen jó!)

Nincsenek megjegyzések: