2009. november 23., hétfő

Kéne egy Vágóhíd

Megint hétfő. Waaaah~ és most még rosszabb, mert miután megismertem a Costa Ricai Twitterezőket jobban kedvem volna twitterezni de nem lehet. Vannak dolgok a munkában amik csak nem változnak meg.

Munkáról egyébként ma nem is akarok beszélni, mert valahogy megint túl teng a hülyeség. Csak példaképpen, van egy adatbázis amit már három-négy hónapja igyekszünk megvenni. Az A cégtől akarjuk megvenni. Muszáj ehhez, hogy itt egy munkatársunk, aki a költségvetéssel foglalkozik, átutalja a pénzt. Na, ez az embereke megkérdezte októberben, hogy az A cég ugyanaz mint a B cég (amitől, gondolom, valaki valamilyen más adatbázist akar megvenni). Mondom neki, hogy nem, hogy két külön dolog, két külön cég. Egy hónapig húzza-halassza a dolgot, kér mindenféle "hitelezést" és "megállapodást" az adatbázis megvételével kapcsolatban, amit már három embernek el is lett küldve, és amit neki már egy másik úton is juttattak. De jó, elküldöm neki.

Egy hónapig húzza megint az időt, majd ma, másolattal a főnökömnek, mondja, hogy küldjem el a "hitelezést". Ez gyagyás. Elküldöm neki ÉS a főnökömnek (aki neki is főnöke) azt az adott e-mailt, több mint egy hónappal ezelőtt feladva, az A cég adatbázis vásárlására. Mer visszaválaszolni, hogy ő úgy tudja, hogy az A cég és a B cég külön cégek. Ja? Mi ennek a szerepe ebben? Mondom neki, hogy igen, és hogy mi az A CÉG adatbázisát akarjuk megvenni. Igen, de hogy neki a B Cég adatbázis vételéhez járó "hitelezés" kell. Meditálnom kellett, Zen-be vonulnom, hogy végre nem üvöltő hangon válaszoljak az abszolút hülyének, hogy én CSAK az A cég adatbázisával foglalkozom, nem tudok és nem is dolgozom a B cég adatbázisával, tehát ha az A cég adatbázisához kellő jótállást, amire azt mondta, hogy már megvan, legyen szíves és küldje el. Azóta nem válaszolt.

Hülye.

Közben tegnap befejeztem Vonnegut Az ötös számú Vágóhíd c. könyvét. Nagyon tetszett. Most új könyvbe fogok bele. Választásom nem-otthonra a "John Winchester's Diary: Supernatural", amit Carrie-től kaptam szülinapomra, és otthonra "Mi Pequeño Bazar", egy könyv amit Shimmy Gintől kaptam kölcsön egy ideje, és már illene befejezni és visszaadni. Azután, kedvemtől függően, vagy folytatom "Tropic of Cancer"-t vagy belekezdek "Contra Ratzinger"-be.közben néha-néha belelapozgatok "amaz kimondhatatlan könyvbe".

Nincsenek megjegyzések: