2010. január 19., kedd

Munka Dolgok


Egy órája fent kellett volna lennem a főnökömnél, de a főnöke behívta gyűlésre, tehát most várnunk kell mikor beszélhetünk vele "amaz bizonyos szolgáltatás csoportról" amiről főnökének főnöke annyi rosszat volt képes mondani, de a főnököm főnöke gyűlésre hívta amiért lehet, hogy "később" ülünk össze, vagy holnap.

Ez most érdekes lesz, mert négy óra után mikor akar "később" leülni beszélni velem? Főnökök: valahogy ők nem ugyanott élnek ahol mi. Nekik nincsenek "munkaórák", lóghatnak és maradhatnak később is bent. Hogy miért nem tudják betartani azokat a munkaórákat amiket ránk kényszerítenek, azt sose fogom megérteni. Ha mi is tudunk 7-től 16:36-ig dolgozni, ők miért nem? (Főleg amikor sokan 11-től 20-ig dolgoznak...)


Ma egyébként rohanni kellett (nem tudtam egyből befejezni a levelet amit Jona barátnőmnek írtam), három előtt elkészíteni az adott munka legújabb változatát (amit J főnök, aki a főnököm főnökének a főnöke, a Fél Bunkócskától kért miután nem akart velem szóba állni, mégis nekem kellett megcsinálni), tehát rohannom kellett, majd unszolnom a Bunkócskát (a teljes Bunkócskát), hogy legyen már olyan szíves és küldje el azokat a táblázatokat amiket egy szolgáltatáshoz használt Excel formátumban, mert el kell rendeznem a dokumentumban, és ő az eredetiben képként ragasztotta be. Bunkócska annyira hülyécske szegény, hogy fontosabb volt neki a fecsegés, mint maga a munka, tehát csak akkor kegyeskedett reagálni, amikor másolattal a főnökömnek kértem tőle a munkát... harmadszorra. Egyedi ez a Bunkócska. Munka erkölcsei szinte kifürkészhetetlenek.


A munka rettenetes lett, ahogy azt megjósoltam, de nem a tartalom miatt (azt senki se látja),  hanem a mérete miatt. Az irat ami nem lehet 20-25 oldalnál hosszabb most 39 oldalas. Hogy ezt ki fogja elolvasni, azt látni akarom. Biztos majd csak az 5 oldalas összefoglalót akarják elolvasni, ami már 6 oldalas, és ha beleteszem mind azt amit kértek minimum 10-12 oldalas lesz. Mondom, ez érdekes lesz!

Nincsenek megjegyzések: