2009. május 12., kedd

Egy kis lélegzés

Nem mondanám, hogy ma lustálkodás megy, de legalább nem az az érzés uralkodik benne, hogy egyszerűen most a világ a nyakamba szakad és csak menekülni szeretnék minden elől. Persze, lehet, hogy az is segít, hogy tudok egy picit dolgozni a szakdolgozatomon, hogy olyan jó választ kaptunk Oscar Pacheco-tól, és hogy az évi költségvetési terv amit szereztem a CGR-ben az INCOPESCA-ról tele van nagyon jó infókkal van tele. Most azt olvasgatom, míg a főnököm által hagyott munkát csinálgatom úgy ahogy. Amúgy is azon "gondolkodni kell", ami, persze, neki nem igazán megy. Szegény fráter. Persze, az is lehet, hogy ma elhoztam a pendriveomban a két utoljára látott Odaát részt. ^_^ Az sokat szokot segíteni nekem. Igen, igen. Munkaközben egy kis lazítás, 45 perc teli két őrjítően gyönyörű pasival... igen, nekem épp ez kell.

Ma találka van a vezetőtanárral. Hát nagyon remélem jó lesz, mert előre idegeskedem tőle, és nem mintha félnél, hanem azért, mert tudom, hogy nagyon, de nagyon fel fog húzni hülyeségeivel. A "metodologiáról" akar "beszélni".

1. A metodológia le van tudva, az első fejezetbe írtuk bele és JÓ. Nem kell rajta semmit változtatni, mert egyszerű és egyértelmű, plusz ehhez a témához nem is létezik igazán metodológia.

2. Sose mond semmi olyat ami segítene, vagy ami pontosan rámutatna valamilyen hibára. Alapvetően a munkába nincsenek hibák.

3. Tudjuk, hogy az egyetlen dolog ezzel az, hogy hátráltatni akar minket.

Most minek kell kitennünk magunkat annak, hogy ő ott akadályozzon, mert őszintén még mindig nem tudta eladni a munkénkat és valami mással foglalkozik? Undok alak. De, nem gondolok erre. Ahogy itt mondják, olajban fürdök, hogy mind ezek a kellemetlen dolgok és emberek lecsússzanak rólam. Igen, csak a kedvesre, kellemesre, aranyosra és érdekesre koncentrálok. Minden nyugi, minden kedves, minden oké. ^_^

Nincsenek megjegyzések: