2009. május 19., kedd

Kék Lány

Komolyan mondom, nekem nem lenne szabad az egyetemi buszon közlekednem. Minden ami ott elém tárul teljesen kihasználatlanul marad. Persze, termékeny fantáziával egyszerű felhasználni egy k.b. 40 perces utat egy kis történet felállítására, vagy épp csak egy sorozat kép felbiggyesztésre... de miért én velem? Ezen a buszon, kényelmetlen, szűk, túltömött járgányon mindig eszembe jutnak srác barátaim és leszbikus barátnőim, és arra gondolok, hog yigen, Costa Rica tele van szebbnél szebb csajokkal, de sajnos kevés csinos pasival.

Vékony hát, kis derék, szép, formás csípő és fenekecske. Laza, kifakult farmer és rajta egy ujjatlan kék pamut trikó, vastag szövetből. Hús színű melltartójának a pántja kilógott egy picit a vállán, feszült a trikója pántja alatt mint egy lágy ujjnyom ahogy végig csúszik a vállán, le a hátán és trikója alá. Picit laza felsője szépen gyűrődött a dereka körül hangsúlyozva szép, fiatalos, csajos formáját. Karjai puhák, selymesek, egészen hónaljáig, ami selymesen sima volt. Haja tarkóján volt kontyba fogva,egypár tejcsoki tekercsben ami annyira csábító volt, annyira puha, bársonyos és finom, hogy napokig lehetett volna nyalogatni. Karjait feje fölött tartotta, ahogy a fémcsőbe fogódzkodott, és így melltartójának a széle, mellének a külső görbülete is láthatóvá vált.

Igyekeztem nem nézegetni, nem bámulni, habár olyan nagyon csinos volt, hogy jó lett volna, ha férfi nem, de legalább leszbikusnak lenni, hogy megfelelően, alaposan tudjam élvezni a látványt. De hát sajnos, csak egy hetero csaj vagyok... erős képzelő erővel.

Ahogy lopva bámultam a csajt, arra gondoltam, hogy milyen lehet a bőre. Ha át lehetne karolni derekát hátulról, lágyan tarkójára lassú csókokat nyomni, belélegezve bőre lágy hőségét a vele összevegyülő "body splash" gyümölcsös-virágos illatával. Valahol a magnólia és az ananász-barack-dinnye illatai, műanyag flakonból amit valami olcsó összegért lehet venni a közeli bevásárló központban, de nem egy boltban, hanem egy pici kis traffik-szerű két negyzetméteres posztban. Olcsó kis cucc, ami viszont rajta egyszerűen csodálatos. A kéz amivel átkaroltad kicsit felkúszik, megfordul és ujjai közé szorítja pici mellét, ami majd puhán és egyszerre feszesen mozog tenyeredben. Másik kezed a kék trikó alá csúszik, felfelé és minden tapintó idegedre felszedi annak a bőrnek, annak a testnek a tapintását. Édes, finom... megmarkolod egy picit mintha egy vastag, meleg paplanról lenne szó. Mohó csók ami nyalogatásba, zabálásba esik át, simogatás, tapintás ami markolásba és vetkőzésbe csap át. Ujjaidat a szájába, végighúzod benne, lenyalod nedvességét, megcsókold és megint visszanyomod ujjaidat. Kezeid, szád, tested nem elég, hogy testét élvezd... ehhez több kell. Több egy hetero csaj termékeny képzelő erejénél.

Nincsenek megjegyzések: