2009. április 13., hétfő

Husvét és Locsolás

Húsvét hétfő. Tudjátok mit jelent az, ugye? Pacsuli büdös lányok keringenek unott arccal föl-alá miközben elégedett mosolyú srácok ama büdös löttyel felfegyverkezve gyűjtik be a piros tojásokat. Hát énmost kijelentettem, nem akarok locsolást. Volt egyszer részem benne, Kiskunhalason, és nem maradt kedvem több ilyet tapasztalni. Tudom, tudom, magyar szokás, és jövök én ide Magyarországra lakni, és ez egy ilyen "hátulütő", de nem azért kell elfogadnom. Nem. Kiküszöbölöm, és ha muszáj, majd amikor itt leszek lemegyek Bécsbe az első vonattal, vagy oda ahol nincs locsolás. Most miért kell elrontani a tökéletes Pure Poison illatomat? Ja, én egy Pure Poison nő vagyok. Imádom az illatát. Az a nőies, erősen "female" illat ami az üvegecskében él az egyedi. Egyszerűen egyedi.

Ma ismerem meg a Kari testvérét és családját. Tegnap a mamáját ismertem meg, és olyan jó volt!! Nagyon kedves, nagyon aranyos emberek... és az Oszkar olyan nagyon finom Tiramisú-t csinál! Csak azt nem értem miért ejtik tiramisú-nak tiramiszú helyet. Érdekes megjegyzéseket tettek magyaromra. Azt mondták, ha jól emlékszem, hogy "választékosan" beszélek. O_O Hn. Tudtam én, hogy a családomban egy különleges fajta magyart beszélünk. Nem igazán értettem pontosan mit akartak vele mondani, de hát jó. Lehet, hogy sokszok a szavakat értem, de nem értem amit mondani akarnak velük. A szavak csűrődnek-csavarodnak az emberek nyelvén és lassan kávét mondanak de azt akarják vele mondani, hogy ibolya.

Felvittem a Karit a Naphegy tetejére és megmutattam neki Marika régi lakását. Nem hittem volna, hogy azt a lakást, azt a házat képes leszek megint felismerni, de a Naphegy az idő tetején ül. Ott nem mozog már az idő, hanem ott forog körülötte, válozik minden, de az örök marad, mint minden idők vas tengelye.

Nincsenek megjegyzések: