2009. május 19., kedd

makog makog makog

A mai napra nincs igazán semmi írnivalóm. Kicsit, tudod, érdekes, mert a statisztikáim szerint több bejegyzést írtam ide, mint amennyi a Stormberry-ben van. Hn, pedig többet szoktam angolul írni, mint magyarul, alapvetően azért, mert... vannak dolgok amiket csak angolul tudok jól kifejezni, VAGY csak angolul áll nyelvemhez. Minden esetre, hogy nőhetet ez ilyen hírtelen ekkorára? Lehet, hogy a nem publikált bejegyzéseket is számolja?

Nézegetem közben barátaim blogjait. Ma csak Shimmy írt a livejournaljába, Dankenzon. Ezt alapvetően egy Baduk-bolond (Baduk, a híres japán társasjáték, Go, koreai neve) koreai csajszinak írja, akit tavaly, vagy tavalyelőtt ismert meg, amikor kiment a Costa Ricai Go csapattal Seoul-ba valamilyen bajnokságra. Ebben a naplóban, ami nem is igazán "blog" per se, hanem "livejournal". Mivel KARI nem blogozik, Gyula nem blogozik és Jeka és Gitta, gondolom jelenleg sztrájkolnak az ACORN folyamatos állami segítségekért amik mág a Bush kormányban kezdődtek el, tehát nem írnak, hát gondoltam olvasok valaki mást. Shimmy alapvetően CSAK badukról ír. Baduk-baduk-baduk... ez egy baduk-blog. Érdekes. Amikor Shimmy tavaly elment Kínába megkért nézegessem ennek a csajnak a livejournalát és mondjam el mit ír, hogy ő majd általam válaszolhasson (a livejournal le van tiltva Kínában. Ja, a jövőbeli vagy "gyakorlatilag jelenlegi" világ hatalom, ami annyira törékeny, hogy össze kell tartani diktatúrával és cenzurával). A csaj... waaah... kibírhatalan. Tele van a live-ja olyanokkal, hogy "nem tudtam érteni ebbe a Jane Austen regényben miért lehetett valaki ennyire belezúgva ebben meg abba, de most már értem, persze, mert XY-nak olyan ez mint nekem a Baduk. Ez által azt tanultam, hogy nem szabad nekem kiközösíteni mind azt ami nem a Badukkal kapcsolatos... de ez nekem olyan nehéz, mert engem négy éves komom óta csak a Baduk érdekel, és minden nap órákon keresztül tanulom, hogy a legjobb lehesek..." Három szó, kis cica: "SZEREZZ EGY ÉLETET". Majd egyszer megköszönöd.

A tegnapi napról nem írtam le valamit, illetve... egy részét letiltottam egy visszavett bejegyzésben. Ma, gondoltam, megoszotom a világgal. (Illetve azzal a három-négy emberrel aki olvassa a blogomat és akiket hajlandó vagyok elkönyvelni, mint olvasómat.)

Tegnap harcot vívtam a Magán Életemért, több fronton is. Egyrészt e-mail-t írtam amiben megkértem az illetőt arra, hogy ne kíváncsiskodjon felőlem. Én már eleve rengeteget szoktam mesélni magamról, és úgy veszem, hogy Kari szerint "túl sokat" is. (Kari nem mondja ki egyenesen, de serintem rémítí a blogom és, hogy miket vagyok képes leírni, és hogyan. ^_^ hehehehe... Hát, ha tudná miket írok a naplómba, biztos templomba menekülne. ^_^) Ugyanakkor, tudod, olyan mint voltak ezek a szűz csajszik akik MINDENÁRON ki akartak kérdezni életem minden részleteiről, de főleg "az elsőről". (Ha csak rájuk emlékszem hányingert kapok...) A rémes bonc-szűzek. Na, mielőtt belekeverednék egy újabb "bonc-tag" kapcsolatba, a potenciális bonc-lelket lefékeztem egy "só vonallal"... Odaát stílusban. Reméljük nem valami mást kellett volna kitalálnom.

Ugyanakkor, beléptem az iwiw profilomba, és elkezdtem ugyazat csinálni amit valamikor az lj profilomban és a facebook profilomban is elkezdtem csinálni: személyesíteni adataimat, hogy a külső kukucsok ne tudjanak rátalálni dolgaimra. E-mail, blog, egyebek. Általában nem zavar, ha fenn van, de most sajnos a bonc-tagok ellen kell védekeznem. Waaah.. az olyan zombi-harcnak hangzik, szinte Resident Evil. Francba... hát igen, nem is mondhattam jobban: Resident Evil.

Tudod, van ez, hogy az ember szeretne egy kicsit hozzájárulni a Globális Faluhoz, és letenni macskakövét az Infomáció Pályán, de aztán felbukkanak a kihasználó férgek, a sok Murdoch és Zuckerberg fajták akik el akarják venni tőled macsakaköveidet, lábad alól kihúzni azt amikre ők maguk rászoktattak, ami helyet semmit se hagytak, amire életünket állították és pénzt préselni mindenkiből, vagy a bonc-tag férgek amik bele akarnak kukacoskodni az ember életébe, mert meggyőződésük, hogy joguk van rá.

Ja, és a jogokról, mivel sok ember megfeletkezik róluk:

1 megjegyzés:

hanayeol írta...

Hi, invite you baduk blog
http://hanayeol.blogspot.com