2009. szeptember 8., kedd

Egy Igen, Egy Nem

Ma lefoglaltam a Szófiai és a Bécsi hoteleket. A Szófiai szépen, könnyen ment, de a Bécsi nem. Kedvenc hotelem, Hotel Pension Continental tele van azokra a napokra amikor mennénk. :-( Karival kerestünk egy másikat és találtunk egyet a Mariahilfestrasse-n. Valahogy nem ugyanaz, főleg mert az Internet nem ingyenes, hanem fizetni kell érte, DE felkerestem a netten és rengeteg ingyenes Wi Fi Hotspot hely van mindenhol Bécsben. ^_^Azt hiszem el tudnék én élni Bécsben!

A németezés megyeget. Olyankat tudok most, hogy Obst (gyümölcs) Kässe (sajt) és Geflügen (csirke). Nem tudom kimondani, hogy szénsavas víz, de semmi gond, mert nem szeretem a vizet. ^_^ hehehehehe. Tudom hogy valami Kohl... Kohl-en-saüer? Vagy valami ilyen. Na, ha kell, akkor elrágom a szó végét és olyat mondok, hogy kolen-soeur (francia szó ahhoz, hogy nővér), mert eléggé hasonlít. ^_^ Majd egyszer sikerülni fog, de addig is csalni fogok egy kicsit.

A nyelvtudás titka az, hogy az ember úgy tegyen mintha komolyan tudná mit akar mondani és a többiek azok akik nem figyelnek és nem értik az enyhén tályszólásos kiejtésedt. ^_^

Karim még pakol. Igen, ezt előre tudtuk. ^_^ Jaj, Karim, Karim. Aztán most a nyakába szakadt a munka, az utolsó pillanatban, és még pakol, és még találkozni akar az Ádámmal és még meg kell vennie a Gabi szülinapi ajándékát (amit Júliusban kellett volna? Igen, azt), még van beszerezni való a listából, már nem lesz ideje felmenni Mezőkövesdre... reméljük azért minden simán megy majd és időben meglesz, habár őszintén, kétlem. Valami ki fog maradni.

Na, de ha őszinte akarok lenni, el kell ismerni, hogy azért hatalmas nagy fejlődés volt kevés hónap alatt. Kari HETEKKEL utazás előtt vette meg a jegyet (sőt, hónapokkal), és már több hete gondolkodott a pakoláson. ^_^ Tehát, ja, szinte 80%-87,5% lehetőség van, hogy valami ki marad, valami holnap egyszerűen ki fog esni Kari kezei közül, de azért "hajrá Kari! Igyekezz, igyekezz, igyekezz!!!" ^_^ hihihihihihi

Jaj, Kari, Kari, szerencséd van, hogy ennyire szeretlek!!

Nincsenek megjegyzések: