2009. szeptember 7., hétfő

Készülődés

Na, ma kitisztítottam a fürdőszobámat végre. Nem kell sokat csinálni vele, de az a baj, hogy ANNYI cucc van benne, hogy ettől leszek lusta. Ma viszont nekiiramodtam, mindent kipakoltam, kitisztítottam szépen, majd úgy raktam be, hogy hely maradjon a Kari cuccainak. Ehhez, persze, az kellett, hogy egypár dolgot eltegyek, és hogy átgondoljam, hogy mi kell igazán, hogy kéznél legyen. Nem egyszerű! Valahogy sikerült leegyszerűsíteni a dolgot és egyből le is fényképeztem, nehogy elfelejtsem. Fel is tettem a fényképet ide, lássa mindenki mire vagyok képes! ^_^ Büszke vagyok az eredményre (ahogy azt sejteni lehet).

Közben nem csak én igyekeztem és készülődtem. Papámék is készülődnek Kari itt létére. Mamám ma sokkal tüzetesebben takarított, előbb mosott (ő hétfőnként szokott, én vasárnaponként), majd megint kimostuk a paplant, mert a múltkor ráragadt a mosószer de csak ma vettük észre, amikor át akartam húzni a nagy ágyat.

Papámék aztán vettek egy 66cm LCD tévét amit "Kari tévéje"-nek neveztek. Ezt még ma fel is szerelték a szobába ahol leszünk, de azt hiszem nem szerelték fel teljesen. Ati is itt volt és nézegette, segített és jó sokat is beleszólt az egészbe. Tök jó volt! Kari aggódott, hogy a szüleim nagy gondot csinálnak belőle, de az Anyu azt mondta, hogy semmi gond, mert ha Kari is az elsődleges ok a tévé vásárlásához, ez a tévé majd más látogatóknak is jó lesz. Hát nem tudom milyen más látogatára gondolhat, ha nem az Atira... ^_^

Kari most szerdán érkezik ide. Jó lesz megint látni, megint közel tartani, élőben hallani és megsimogatni, csókolgatni és ölelgetni. Legyen már itt a szerda!!

Nincsenek megjegyzések: