2009. szeptember 3., csütörtök

Ellustulás

Ma ellustultam. Az sem segített, hogy az idióta számítógépes gyerek aki tegnap jött "megjavítani" a gépemet (Vonnegutot) elvesztette július és augusztus minden egyes e-mail-emet. Egyszerűen PLOP! megszüntek létezni. Apró kis idióta fejével nem értette, hogy csak ránézéssel tudtam hogy nem vannak ott, mert HELLOOOOOW! NINCSENEK OTT A MAPPÁK AMIKET CSINÁLTAM!!! és csak újra meg újra kinyította ugyanazokat a mappákat, szétszedte az e-mail rendszert, mindent duplázott, háromszorosított, NÉGYSZERESÍTETT, utamban volt, nem tudtam dolgozni... és ő egészen 4 órát ült a gépemen és kereste azt ami nem volt ott, épp ott ahol NEM VOLT!

Majd délelőtt POFÁJA VOLT felhívni engem és megkérni, hogy vonjam vissza az eset lezárás visszautasítást, mert hogy ő az eredeti munkát befejezte, még ha ezzel egy újabbat, és rosszabbat vitt véghez. Miért engedik az ilyen barmokat a gépek közelében? És hogy tudott két havi e-mail-t letörölni? Ezek közül épp azokat is amiket augusztusban kaptam, amik a legfontosabbak, mert épp akkor kezdtem el az új helyemen dolgozni! Mekkora barom.

Ettől természetesen rossz kedvű lettem. Segített volna az, hogy elszököm korán a cég kártya kezeléssel gyanánt, de hát a bankautomata nem műkötött és ez valamennyivel ront az alibimen, PLUSZ nem tudtam beírni magamat a beirogatós oldalon, de még ráadásul a titkárnő hülye volt és nem akarta megérteni, hogy én csak BE AKAROM JELENTENI MAGAMAT, MERT A HÜLYE OLDAL NEM MŰKÖDIK. Komolyan mondom, sok embernek nehezzen megy a nullás szorzó tábla.

Ma, tehát elmaradt a szakdoga munka amit meg kellett volna csinálni, plusz elmaradt a némezetés. Na, holnap behozom a szakdoga dolgot, a némettel pedig, majd a hétvégén behozom. Most megyek aludni.

Nincsenek megjegyzések: