2009. szeptember 4., péntek

Jó Fejlemények!

Habár ma voltak apró kis kellemetlenségek, mint hülyéskedések a munkában az órákkal, vagy a pici kis bolondoskodás munkaközben amikor Luis Diego és Rosario egyszerűen nem akarták megérteni, hogy úgy ahogy csinálják a dolgokat lehetetlenül nehéz, lassú és nem hatékony. Greivin le is hajtotta a fejét az asztalra, annyira megelégelte a dolgokat, miközben Zoila egy sárga álmát eszegetett sóval, ma egy fantasztikus nap volt.

Mára beszereztünk egy egész napos gyűlést a Szolgáltatás osztállyal, de csak fél napot voltunk bent. Délben már vége volt a munkának (amit még nem sikerült befejezni), és lementünk a bevásárló központba ebédelni, majd haza. ^_^ De ez nem volt minden. Ma reggel felhívott Patricia, a közgazdasági iskola titkárnője, és mondta, hogy kapcsolatba lépett Rocío Hartley-vel, egy tanárnővel aki a Venado Sziget Programot vezeti, és aki tudna nekünk segíteni a szakdolgozati túrokkal. Patricia persze megkért, hogy ne mondjam meg a vezetőtanárunknak, hogy ő szerezte meg nekünk a kapcsolatot, amit megigéretem, és már ki is találtam az alibit.

Patricia közben már tegnap el is küldte nekünk a Szakdolgozatok Szabályzatát, amit egy éve nem akartak ideadni nekünk, és megigérte, hogy majd megadja az Egyetemi Tanács Egyezményt írásban, ahol a tanács elfogadja a szakdolgozat témánkat és vezetőtanárunkat. Ezzel már van biztosítékunk, hogy igen, a szakdolgozat megy és nem lehet se megváltoztatni, se a vezetőtanárunk nem bújhat ki a felelőség alól (tehát, hogy nem dolgoztathat minket, majd ellopja a munkánkat és hoppon hagy.)

Ahogy délután Greivin vitt az egyetemre, hogy elvigyem a tanács egyezményét, Patricia megint felhívott: ott volt Rocío Hartley. Megbeszéltük telefonon, hogy ő majd segít nekünk a szakdolgozattal (amint gyűlést tartunk a vezetőtanárral) és ő majd segít nekünk kimenni a szigetre, plusz majd cserélünk adatokat és mind a Program, mint a szakdolgozat jobban fog majd működni.

Még segítség! Jaj, ez olyan jó, mert azt jelenti, hogy még hamarabb fogunk majd ennek a végére érni! ^_^ Megy ez szépen!!!

Nincsenek megjegyzések: