2010. május 10., hétfő

Hétfő - A Kezdett

Borús, esőre álló reggelünk volt ma, aminek nagyon örültem míg ki nem sütött a nap. Hn. Remélem azért holnap egész reggel borús idő lesz.

Ma másképp fésültem meg a hajam, oldalt választva. Tulajdonképpen már tegnap, ahogy szárítottam a hajam oldalt fésültem, és ma még megtartotta ezt a formát. Általában kényelmetlen szokott lenni ez a frizura, de most elég jól megmarad. Vajon sikerül egész héten megtartani?

Ma nem maradt sok időm sok mindenre. Levelezni (megint) abszolút nem tudtam, Odaátozni csak ebéd közben és blogozni csak kora reggel, munka közben, darabokban, és csak az angol blogba. Az irodában a Félbunkócska felajánlotta, hogy válasszuk el kettőnk közt a munkát, tehát ő átnézett egy szolgáltatást, én pedig egy másikat. Nem tudom mit csinált, ha csinált is valamit, mivel csak elküldte az "átnézett" dokumentumot minden "javítással" beleolvadva az eredeti szövegbe. Érdekes. Az én szolgáltatásom rövidebb dokumentumban jött (oldal számban) mégis színesre festettem megjegyzésekkel, saját javításaimat a Change Manager-rel kiemelve, hogy vissza lehessen csinálni. Ezen kívül most a szolgáltatásom Excel munkakönyvét is nézegetem, annak a hibáit is jelölgetem, építem a sajátomat, kiegyenesítem a furfangos elemeket amik csak eltévesztik az embert, és komplikálják a számítást.

Már írtam Zo-nak és Leli-nek, hogy találkozzunk holnap és nézzük át. Tartottak a találkozástól. Tudják, hogy a munka amit küldtek nincs rendben. Tudják, hogy olyanokat fogok kérni amiket nem lesz egyszerű elintézni, amikért dolgozniuk kell, de a VPN dolog után sajnos semmi kedvem, hogy majd nekem keljen  mindenki hibáját kikeresni, kijavítani és elsimítani.

Egy gondolat azért támadt bennem: miért nem csinálja ezt a Félbunkócska?

Nincsenek megjegyzések: