2010. május 22., szombat

Miről is írjak ma?

Mielőtt kinyitottam volna a bejegyzős ablakot volt egy pár gondolatom arról, hogy ma miről szeretnék beszélni, de valahogy már nem akarok ezekről a dolgokról beszélni. Mind tervek, gondolatok és egyebek amiket meggondoltam és most magamnak akarok megtartani. Tehát most miről is írjak? Érdekes, hogy milyen gyorsan tud az ember gondolata és elképzelése változni.

Atiék ma itt voltak egy pillanatig míg kicserélték Fernando pelenkáját. Épp mentek le Parritába Daniért. Hn, nem is tudtam, hogy a Dani lent volt Parritában. Fernando nyugodt volt és mosolygós, elég kedves. Yuly és Ati elég jól néztek ki. Lehet, hogy megint kibékültek? Ki tudja, de ha igen, akkor most az a kérdés, hogy vajon meddig lesznek így. Persze, ez lehetne egy téma a mai bejegyzéshez, de inkább már most elejtem, ugyanis már jó sokat beszéltem a mindenféle együttélés és házassági kapcsolatok ellen, nem muszáj jelenleg többet írni róla.

Írni fogok, és ez most jutott eszembe, valamiről amit Martina levelező barim írt levelébe. Martina a levele egyik lapján (egy a 14 oldalból!) arról beszélt, hogy ő azt hiszi, hogy mindenkit akit megismerünk, akivel kapcsolatba lépünk az egy speciális ok miatt történik. Hát igen, Martina fiatal. Hogy lehet ilyet gondolni a mai cyber-átitatott világban? Ha az ember csak belenéz az iwiw-be, a Twitterbe, a Facebookba, MySpace-be és egyéb ilyenbe, azt láthatja, hogy csak úgy ömlenek az emberre a kapcsolat létesítési kérelmek a világ minden pontjáról, mindenféle láthatatlan embertől aki, alapvetően csak növelni akarja a "barátai" statisztikája. Van ebben varázs? Van ebben jelentés?

A kapcsolatok fura dolgok amiket sokan felemelnek az egekbe, romantikus gondolatokba burkolnak és azt hiszik, hogy a csillagok hozzák össze. De mi is egy kapcsolat? Csak egy találkozás ahol két vagy több ember összejön és talán összeillenek, talán nem. Szerintem nem a találkozás, nem a kapcsolat a fontos, hanem az emberek és az amit belőle csinálnak.

Most megyek ebédelni. Cas üdítő van és valami krumplival.

Nincsenek megjegyzések: