2008. július 18., péntek

Akkumulátorodik

Mi van az akkumulátorral? Semmi.Azt se tudom pontosan mi, mihez kell, és őszintén nem is érdekel. (Ugye az az autó eleme?) Csak olyan érdekes szónak tűnt, plusz a az angol "accumulate" és a spanyol "acumula" szavakhoz hasonlít, amit azt jelentik, hogy "összegyűlik". Tényleg, miért akkumulátor az akkumulátor és nem "összegyűjtő"?

- Hé, Jancsikám! Be adta az unalmasat az összegyűjtőm!

Na, mi a köze? Semmi. Csak úgy szavazok a szavakkal, habár nincs is szavazás és nem is az a pláné, csak a szavakkal szavazgatásos játékozás.Nincs törvény ez ellen. De jut eszembe, hogy rengeteg dolog akkumulátorodik, illetveösszegyűlik körülöttem, egyebek közt a munkám, amit blogozás közben csinálok mivel nem akarom túl hamar befejezni, nehogy "Emberi Univerzális Baromság Akkumulátora" (EUBA), a főnököm, hírtelen azt higgye, hogy valami varázslatos ember vagyok aki sok munkát tud csinálni és kezdjen többet és többek a nyakamba hárítani, hülyébbnél hülyébbet.Nem is annyira a sok munka zavar, mind a rendetlen, szertelen, rendszertelen munka ami itt megy és folyik. Mesélem az utolsót mert, ez röhejes.

Az Ügyfél Igazgatóság igazgatója küldött a Szektor Igazgatóság igazgatójának egy e-mailt JÚLIUS 1.-én (kedd) amiben mondta, hogy egy csoportot akarnak alkotni minden Igazgatósági minőségi osztályával segítségével, tehát kértek két embert akik majd elmennek egy gyűlésre a következő szerdán. (JÚLIUS 9.-é) Ezt az e-mailt a főnököm főnöke 11.-én kapta meg és elküldte a főnökömnek, aki azt üzente, hogy majd Lusta Dög és én megyünk, mivel aznap ő nem lesz itt.
Nem is volt javaslat, senki se figyelt oda és LD meg én be lettünk jelentve ebbe a csoportba. Elmentünk a gyűlésre? Sajnos nem. Nem tudtunk idő-gépet találni amivel EGY HETET hátra mehettünk volna. De hogy azért miért nem mentünk el, stb.

  1. Mert nem hívtak meg minket.
  2. Mert nem tudjuk mi volt az előző gyűlésen megbeszélve
  3. MERT FOGALMUNK SINCS MIKOR VOLT VAGY LESZ A KÖVETKEZŐ GYŰLÉS, VAGY HOL !!!!

Hogy lehet valaki ennyire hülye?

Más is akkumulátorodik, mégpedig az írandó levelek száma. Sandra, Marci, Lova... ja, és az a szerelmes levél amit titkos hódolóm ír majd Severusnak. Komolyan gondoltam, hogy Remus lesz,és eldöntöttem, hogy ha Caroll a szülinapja előtt válaszol, akkor Remus lesz, de mivel későn válaszolt, akkor most Bill lesz. Nem csak az, de most jól megváratom. Teljesen elvesztettem az ihletemet ehhez a játékhoz, tehát most várnom kell míg megint "abba" a modorba leszek. Na, amikor majd ő játssza a titkos hódolót könnyebb lesz nekem. Már tudom kit fogok választani: Viktor Krumot. ^_^ Tudom, hogy ez neki írtó nehéz lesz!!! Mwa-hahahahahahahahaha !

Na, megyek kiakkumulátorodni egy picit. Hol a kóla? Ja, ott.

Tulajdonképpen valami másért is kezdtem el ezt a bejegyzést, de meggondoltam magam. Majd e-mailben konzultálom meg a Marcival.

Nincsenek megjegyzések: