2008. július 22., kedd

Hosszadalmas

Unom unom unom unom unom unom unom unom... Mondtam már, hogy unom? Igen UNOM ezt a buta beszámolót! Már három hete ezt csinálom és UNOM! Nem csak az, de szerintem nagyon, nagyon elcsesztük amikor kicseréltük az Erlang forgalom analízisét a Processzor Töltés századára. Illetve van értelme, DE nem tudom ugyanazokat az összehasonlításokat elvégezni, mert mind azok a forgalommal voltak kapcsolatba! Haj-jaj-jaj-jaj! Persze, ha tökkelütött főnököm felhasználta volna beporosodott mérnöki tudását mondhatta volna, hogy nem, nem, az nem fog működni. Most pedig látom, hogy egy jó nagy csomóba gabalyodtam. @_@ Közben fáj már a hátam,mert mind a két szék ami itt van nem igazán az igazi. Ma már elegen volt és letettem a földre a számítógépet, párnákra ültem és egy darabig így dolgoztam. Sajnos a padló nagyon hideg volt, amiért nem folytathattam. T_T Buta padló.

Ebéd volt-nincs. Curris zuccini, sajtos "prensada" és uborka saláta. Hmmm... csípős lett a curri!!! Honnan tudja az ember mennyit kell bele tenni? Fincsi volt az illata, de majd lemarta a nyelvemet... <:-P Szegény én, szegény én, szegény én, szegény én.

Közben folytatni kell ezt a buta beszámolót. Bár csak ne kéne csinálni. Bárcsak értelmes lenne. Ez komolyan olyan mint japánul énekelni: jól mondhatod a szám szövegét, de halvány lila gőzöd nincs arról, hogy mi a francot mondasz.

Jaj, tegnap elmentem a kondiba. Egy nem betervezett nap, tehát plusz kis torna volt. Rémes volt! Tele volt a kondi, várni kellett a gépekre, és a tegnapi kása elrontotta a gyomromat annyira, hogy nem tudtam befejezni a rutinomat. (Igen, ezt tegnap kellett volna elmesélnem, DE tegnap este nagyon fáradt voltam.) Tehát kívül maradt két láb gyakorlat (amit nem nagyon szeretek, mert nagyon nehezek) és az egész abs rutin. Gondoltam, hogy talán ma Spinning után befejezem, de nem tudom. Attól függ, hogy hogy érzem magam.

Waaah~ Két napja, hogy olyan nagyon álmos vagyok egész nap, mintha félig töltött elemmel kellene működnöm. Kóla hiány. Mondom, hogy nem jó nekem ez az egészséges élet!!!

Nincsenek megjegyzések: