2008. július 13., vasárnap

Egy Csokor Születésnap !!!

Ma van a Gyuszi születésnapja. Már 36 éves. Nem is olyan öreg még, habár az Anyu mondta ma vagy tegnap amikor mondtam neki, hogy "nem is mai gyerek már". Hát nem bizony, rég nem vagyunk azok. Június 19.-én lett a Patri unokatestvérem 33, Július 6.-án lett Rocío unokatestvérem 34, és Narda unokatestvérem vagy 44-46 lett. Sandra barátnőm szintén július 6.-án lett nem-tudom-hány éves, 7.-én pedig Luis lett 33, 2.-án Tati lett 33, 12.-én nagymamám lett 92 és kedves Márton barátom lett... 18? 19? Mennyi nyári gyerek, de főleg mennyi kis rákocska van!! ^_^ Csupa, csupa kis rákocska! Ott is vagyok én, Június 30.-án! Ugye nagyon szépek vagyunk? ^_^Persze, hogy azok vagyunk!! Nincs nálunk szebb. És aki ellenkezik nem is tudja mi a szép! ^_^ Jó rákocskának lenni. Sandra barátnőm, aki Dél Afrikában lakik, szinten megegyezik velem ebben: mi rákocskák vagyunk a legjobbak és a legszerencsésebbek a világon! Mi vagyunk a legszebbek és a legokosabbak is. ^_^ Jaj de jó rákocskának lenni! Már eleve azért is, mert olyan jól van beosztva az ajándékozás! Félévente kapunk valamit: hol karácsony miatt, hogy szülinapunk alkalmából. Bezony, bezony, mi vagyunk itt a legjobbak! Csak ne lenne a nyár ilyen meleg, az eső ilyen sok és az éghajlat ilyen hülye. Ó buta emberek akik mindent elrontanak...

Anyu megvette nekem tegnap a szülinapi ajándékomat: egy polcot és egy kis "filer" bútorkát. Tudod, olyat amibe az ember dossziékat tesz. De nem fémből, hanem műfából. A filer már tele is lett, pedig nem tettem még bele minden dossziémat. Ez azt jelenti, hogy majd végig kell néznem a dossziékat, hogy mit lehet kiselejtezni. Komolyan rengeteg papírom van. Regények vázlatai és darabkái, többféle kutatásom, levelet, kinyomtatott e-mailek, banki papírok, hitel iratok, egészségügyi dolgok, több munka dosszié (mind azokat amiket előző osztályokból elhoztam, de amiket nem tartok az irodában, mert őszintén nem bízok az emberekbe akik ott vannak...), többféle törvény és törvény ajánlat (ezeket néha meglehet kapni, de általában nem lehet, amiért a példányt ami nálam van titokban kell tartani), egyszóval, sok kidobhatatlan dolog van a sok kidobható mellett. Nem is beszélve a tézis vázlataimról és az egyetemmel folytatott levelezésről, hogy már hagyjanak le-tézisezni és menni Isten hírével. Nem tudom miért komplikálják tovább a dolgot? Miért nem hagynak befejezni az egyetemet? Rettenetes alakok. Na, szóval --- Anyu épp csinálja a spagetti mártást! Jaj de finom illatok jönnek! --- tegnap megkaptam a szülinapi ajándékomat, és kitettem a régi bútorokat, és gyorsan belepakoltam az újba. Jaj, mintha új táska lenne! Hahahaha!

Rengeteg dolgot le tudtam pakolni az íróasztalomról és most minden sokkal jobban néz ki! Több a hely és több is a rend. Sajnos a polc egy kicsit gyenge, tehát nem lehet nagyon megrakni könyvekkel, vagy a polc meghajlik, de azért elbír valamennyi példányt. Szépen kitettem a francia nyelven írt könyveimet, és csodálkozva láttam, hogy nem is kevés könyvem van franciául, hanem egy szép kis gyűjteményem van belőlük. Hát csak így is tovább!

Már csak a szekrényem maradt hátra, de az... jaj, az egy nagy fejfájás! Azt hiszem komolyan egy hosszú ideig nem fogok több ruhát venni! Alig tudom már hova tegyem! Az lesz az első dolgom, hogy a fenti részéről mindent kitelepítek és mindet amit csak tudok kidobok. Ócska VHS gépeket, videókat, összepakolok könyveket eladásra, majd valamit kitalálok azoknak a cuccoknak amik ott vannak dossziékban. Igen, ott is dossziék vannak, még pedig még a BPDC-ből! Hitelpolitikák és törvények, benti szabályok, stb.... Nem kis munka! Plusz ott van minden az egyetemekből, főleg az UNED-ből, amit nem szabad kidobnom, mivel ezekkel tudom majd bebizonyítani, hogy elvégeztem egypár szakot!

Már lassan három órája, hogy nagyon lóg az eső lába de nem esik. Így fincsi a nap. --- És nekem kellene vennem Ominak egy UPS-t. Nem igaz, hogy mi mindent el nem felejtek!


**** Ez nem igaz. Majdnem a másik blogba tettem fel!!! Csak velem fordul elő ilyen!!!

Nincsenek megjegyzések: