2008. július 2., szerda

A Cuki és A Kínos

Az a cím olyan mint egy John Wayne film címe: "The Good, The Bad and the Ugly". Hahahahahaha! De hát tegnap ilyen is volt. Nem John Wayne! ^_^ Tegnap ugyan is azzal bajlódtam, hogy most mi legyen a Marióval, éy hogy beszéljek a Carollal. A végén persze egyikkel sem tudtam beszélni. Továbbra is gondolok azon, hogy hogy kellene vele beszélni, megmondani, hogy amit csinált az rossz volt, hogy azért nagyon kedvelem és minden, de sajnos ezen túl csak úgy találkozunk, hogy mi ketten, sose valaki mással. Ez az ember már 33 éves elmúlt és képtelen kora szerint viselkedni. Nem mondom, hogy én normális lennék, de ilyeneket azért én nem csinálok! legalábbis remélem. Persze, persze, néha sok az embereknek a sok narciszizmus (habár nincs olyan, hogy "sok narciszizmus"), de nem szoktam az embereket ilyen pofátlanul lekezelni. A tegnapi nap alatt eldöntöttem, hogy ha törik, ha szakad, ez lesz, de azért meg szeretném beszélni vele. Gondolom az anyja nem nagyon nevelte, vagy ki tudja miért nem képes társaságban megfelelőképpen viselkedni, de meg kell tanulnia, fel kell nőnie valamikor. Igen, persze, nem az én reszortom, de mivel barátom, azért megjelölöm neki mit csinál rosszul, hátha tud rajta segíteni. Másképp hogy tudna valaha is javítani hibáin? Szerintem ez a baráti dolog, nem? De ugyanakkor, ott volt az, hogy amikor először említettem neki ezt a helyzetet úgy tett mintha fogalma se lenne, hogy miről beszélek. Szerintem komolyan egy gyerekes csete-patét rendezett és amikor szembesült vele, továbbra is belekeveredett ebbe a viselkedési formába. Gondolom néha észreveszi, hogy hülyén viselkedik, de továbbra is csinálja. Ha nem veszi észre, akkor nagyon sajnálom.

Ahogy ezeket fontolgattam tegnap, írt e-mailt, küldött SMS-t, írt az MSN-be és telefonált, de nem vettem fel vele a kapcsolatot. Hamarosan arra a következtetésre jutottam, hogy elolvasta a Stormberry-be írt bejegyzésemet és biztos megharagudott. De hát nem is voltam olyan... vérengzős. Bah. Ki tudja.

Próbáltam a Caroll-t felhívni, de nem ment. Szerintem ő nem akarta felvenni a telefont gondolván, hogy ezt az egészet én találtam ki. Ki tudja. Majd erről is szó esik majd valamikor.

Tegnap elmentem a kondiba és befizettem a júliusi díjat. Laurával még nem találtunk egy másik kondit, és jelenleg ez nekem megfelel. Kaptam a Laurától egy ajándékot!!! Olyan kedves tőle! Egy Victoria Secret krém volt benne, egy Barcode Kitties rózsaszín pénztárca, kicsi, ami épp kellett (mer mindig olyan nagy pénztárcám van, hogy nem tudok elférni tőle a táskámba!) és egy gyönyörű szép napló. Ő is naplózik, és a múltkor megmutatta a naplóját. Olyan szép volt, hogy megkérdeztem tőle hol szerezte. Erre ő vett nekem egyet. Tök cuki, mert egy kis lakatos dobozkában van és a lapjai színesek. Nem olyan mint a jelenlegi naplóm, ami sokkal komolyabb, én ami mindjárt elfogy. Nem tudom, hogy vajon a Laura naplójában folytatom... nem hiszem, mivel nem megy velem, jelenleg... de olyan nagyon szép! Talán valami mást találok ki neki. ^_^ ezekben a napokban rengeteg szép naplót látni. A könyvesboltban is találtam a múltkor egy igen szép napló választékot. Persze, azért egyik sem olyan szép mint a naplók amiket otthon lehet venni. Magyarországon találtam idáig a legszebb naplókat. Ráadásul, általában csak ezek olyanok amiknek nincsenek vonalazott oldalai.

Nincsenek megjegyzések: