2008. július 11., péntek

Kérdőív

Félórával előbb értem be a munkába, tehát tudok egy picit írni. Rettenetes mert csak nem akar véget érni ez a bejelentés... Néha kedvem lenne bele írni: "nem hiszem, hogy idáig elolvasta volna a bejegyzést. Ha idáig elolvasta, nem hiszem, hogy értette volna. Ha érti, akkor nem is érdekli. Nem tudom minek vesztegeti az időmet." Ennek a tetején  az agyalágyult főnököm (akinek már nem tetszik, hogy ebben a hónapban csak a GSM Hálózati Bejelentést fogom írni), elkezdett azzal noszogatni, hogy találjak ki egy "logót" a csoportnak. O_O Elnézést???? Igen, törjem a fejem egy "logón", mert neki nem tetszik az ami van, és kellene egy másik. Mondom neki, hogy sok munkám van és kis időm, és nagyon fogyóban van ez a picike kis időm. De hogy azért egy percet gondolhatok arra, hogy milyen logo lenne jó.

- Nem. Nincs idő és ezt a bejelentést be kell fejezni.

Nem érti a szegény.

- De valamit, akármit.

- Jó. Egy arany csillag.

- Jaj ne! Az olyan nagyon "NASA".

- Nem jut eszembe semmi más.

- Gondolkodjon.

- Marco, komolyan dolgoznom kell.

- Jó, jó... majd otthon gondolkodjon ezen valamikor.

O_O Mi a...!?

- Iiiigen... majd két Queer as Folk fejezet között, ahol melegek egyre-másra szexelnek. Ja, tudom is! Egy szivár5vány zászló... egy arany csillaggal benne.

Ebben a cégben kifejezetten hülyék dolgoznak. Tegnap küldtek egy kérdőívet, hogy ismerjük e a cég értékeit, mi az osztályunk célja, szerintünk minden úgy megy ahogy annak mennie kéne, stb és mindenre azt mondtam, hogy nem, és hogy nincs itt irány, nincs barátságos légkör, nincs embertarsi tisztelet, a munka nincs megfelelően elosztva, sokan nem megfelelőek a posztukra... a végén volt egy kérdés:

"Ha jön majd a verseny és egy hasonló munkát ajánl, otthagyná a céget?"

Ezt válasz nélkül hagytam. Mi az, hogy "hasonló munka" ha nem lesz cég ami ÉZÉRT fizetne! Nem veszik észre mennyire rettenetes itt a helyzet??? Nem, nem mennék el egy másik céghez épp ezt a semmittevést csinálni. Ezt a lehetetlen sok baromságot aminek semmi célja nincs. Ezért nem mennék el. Tervezem már azt, hogy elmegyek egy másik cégbe, de otthon, Magyarországon, ahol remélem (mivel magán kezekben van a cég), hogy lesz annyi józan eszük, hogy IGAZI munkát adnak az embereknek, nem csak valami kis kitalált munkát ami nem is add hozzá a cég tevékenységeinek. Ez amit most csinálok, amit ebben a hónapban csinálni fogok csak azért van, mert egypár nagy fej nem hajlandó elolvasni azokat a beszámolókat amiket a hálózatiak havonta adnak be nekik. Nekem kell havira átalakítani és VÉGIG Gondolni helyettük is.

Milyen sok lehetetlen fráter...

Nincsenek megjegyzések: