2008. július 21., hétfő

Egy Csajos Hétvége

Ezen a hétvégén a Laura itt maradt nálunk. Már egy ideje beszéltünk arról, hogy tartunk egy filmes hétvégét, és most itt volt végre a lehetőség. Szokás szerint rengeteget beszélgettünk a konditeremről, munkáról, barátainkról, majd leültünk Queer As Folk-ot nézni. Nem hittem volna, hogy valaha találok valakit aki nem csak, hogy elsőre szereti Michael-t, de nem állja ki Justin-t. Igaza is van. Hülye kis síró nyavalya. Nem értem, hogy lehet, hogy annyi ember van aki szerint a gyereknek igaza van. Folyamatosan a többiek nyakába akasztja a saját problémáit. Hogy lehet egy ilyen embert épp ésszel kibírni? De bizony sok ilyen ember van, aki azt hiszi, hogy a függésben a szerelem. Nem, nem szerelem, csak függés, kényelmes élet. Nem tudtuk még befejezni az első szezont, hanem lassan nézegettük. Rengeteget nevettünk és kommentáltuk.

Megnéztük szintén a "Shelter" c. filmet, de szerintem neki nem tetszett annyira mint nekem. Szintén tetszett neki Zack, de nem tetszett neki Sean, és abszolút utálta Zack nővérét. Hát ki nem utálná, őszintén. Sean-t pedig nem találta valami csinosnak. Talán azért, mert öregebb és más volt benne a szépség. Nyugalma, türelme, érett egyénisége...

Ma csináltam egy pár fényképet, csak úgy, "kísérleti gyakorlatként" magamról. Szereznem kéne egy gépet, és egy kamerás programot, mint ami a Kattynak van. Szeretnék különböző ötletekkel dolgozni. Az írás körben már ezer éve stagnál, még ha még mindig tele van a fejem történetekkel. A múltkor belenéztem két regényembe, és nehéznek tűntek. Valahogy a struktúrája tele van gondolatokkal, és nem folyik megfelelően, hanem erősen süllyed. Kezembe kellene venni őket és újra írni őket.

Nincsenek megjegyzések: