2009. július 27., hétfő

Lépés

Ma kifejezetten csinos vagyok. Ha itt lett volna a Kari, biztos nem értem volna be a munkába. Fehér és barna színvilágban, csillogó hajjal, Swarovski fülbevalóval, tökéletesen kisminkelve L'Oréal barnás-mocha színárnyalataival, és szokásomhoz híven, egyedien kombinálva cuccaimat, egy szinte Devil Wears Prada stílust folytatva ami különválaszt munkatársnőimtől. Így jelentem ma meg Denis Villalobos irodájábán, a leendő főnökömnél (ha Isten is úgy akarja, és remélem akarja is!!!). Egész hétvégen tanultam erre a munkainterjúra, kikerestem az ország GDP-jét, kamatlábait, össz állami tártozását, elolvastam minden szabályt amihez köze lehet, össze is firkáltam megjegyzésekkel, belekukucskáltam könyveimbe, végignéztem hogy is megy az ARIMA (Box-Jenkins) ökönométriai model (és egyben az AR, a MA és az ARMA).

Az interjún Denis azzal kezdte, hogy:

- Én téged egyszer már interjuvoltam.
- Igen, - mondtam - 2002-2003-ban.
- UNA közgazdász, a BPDC-ből jöttél, sok nyelvet beszélsz...

Megkérdezte mi érdekelne engem, amire elmondtam miben dolgoztam a cégben: piac elemzés és díjak. Elmesélte hogy jelenleg min dolgoznak, ami nekem nem volt meglepetés mivel tanulmányoztam a csoportja munkáit, majd egyszerűen megkérdezte melyik irodába akarok átmenni. Igen, szeretné, ha minél hamarabb átkerülök hozzá. Persze, ez az a főnök aki rám esett amit megtudta, hogy el akarok menni a jelenlegi munkacsoportomból és el fogom kezdeni az új helyem keresését. De minden esetre, akármikor mondhatta volna, hogy nem, hogy már nem aktuális az ajánlat. De az. Az! És mivel Denisnek hatalma van a csoporton belül, talán hamarabb és fájdalom mentesen tudok átlépni.

Ha minden jól megy, talán a jövő héten a felső emeleten leszek, új főnökkel, munkatársakkal és közgazdász munkát végezve!

IGEN!!!!!!!!!

Nincsenek megjegyzések: