2009. augusztus 29., szombat

Gondolatok Tömege

Ezt a napot vártam már hétfő óta. Wow, milyen fáradt voltam! Sok rohanás volt mindenféle díjak és újság cikkek miatt. Igen, sajnos az itteni pénzügyi újságban ír egy érvtelen, szemérmetlen emberke Carlos Cordero Pérez néven, aki szemmel láthatóan utálja a cégünket és már két hete folyamatosan ellenünk ír, de ráadásul nem kutat, nem figyel és rengeteg fél adatot, vagy hamis adatokkal szolgál olvasóinak. Most egy ilyen kis szöveggel kellett foglalkoznunk, és alaposan kutatni, mint ahogy ennek az emberkének kellett volna. Ugyanakkor, mivel tudom, hogy ez az újság egy korrupt újsághoz tartozik, nem látom furának, hogy nem vizsgálták felül a cikket mielőtt kiadták volna, de azért ciki...

Tegnap este egy elég rossz fejfájással feküdtem le, ami végig maradt velem máig. @_@ Jaj, jaj, miért fáj a fejem!? Sajnos a feszültség midig talál valamilyen kényelmetlen módot a kimutatásához. Tehát, mivel fáj a fejem, nem fogok igazán semmit se dolgozni, csak pihenni, fagyit enni, kólát inni, pattogatott kukoricát pattogatni, tévét nézni, olvasni... és írni.

Eszembe jutott, hogy már egy ideje nem írok, tehát gondoltam, hogy leülök majd egy kicsit naplózni, vagy valami... amint eszembe jutt valami jó. Most csak pihengetni akarok ^_^ és a pihengetés általában fantasztikus ötleteket szokott magával hozni.

Nincsenek megjegyzések: